От какво може да не свети лампата на маслото ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 31 Дек 2008, 15:06

Ми какво повечи искаш...ето ти малко помощ от нас а то се оказа че всичко зависи с какъв инструмент си...
Накрая вече едва ли някой друг ще се включи да ти пише ако проблемът не се оправи нито от крушката нито и от датчика...така аз ще се откажа да пиша за поредните глупости...
Ето един начин да си заминат,да спрат да пишат и да им омръзват на повечето колеги които дават малко съвети и едно и също да обясняват...аз го написах възможно най-кратко и просто да минеш следователно за да откриеш проблемът....
Успех в търсенето и това ми е последното мнение в темата ти!!! ;)

p.s.Много се заблуждаваш,че дори и да не развиеш винтчетата за да не личи че си свалял таблото някой ще ти повярва че колата ти е напълно реални км.,тук е въпроса да си провериш/смениш крушката няма значение коя!!!Аз на моята съм имал проблем с оригиналното табло....пишеше че е на 84000 км и то си беше бъгаво/преебано не работеха уредите(ту вклучваха ту изклучваха при работещ двигател) от тогава ми е ясно че са барали км. и е дало някъде на късо...смених го с друго от 6-так но нямаше 3-те крушки и фасунки за осветяване на таблото-свалих от старото...но оборотомера ми бие прекъсвач на 4500 об.. ....а то пишеше някъде 145 000км........така накрая си намерих друго табло което е свалено от ИС и го сложих на него сега ми пише 230 000 км.....така ти можеш ли да повярваш че колата ми е на 230 000 реални км...като добавя това че съм развил винчетата че имах изгоряла крушка примерно...... :twisted:
Последна промяна cucko на 31 Дек 2008, 15:23, променена общо 2 пъти

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от slowtraveler » 31 Дек 2008, 15:07

Виж дали не ти е на корпуса на филтъра( какъв ти е двигателя)...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 31 Дек 2008, 15:20

cucko споко брат разбрах какво имаш предвид ще се оправя. Даже ти дадох 3 точки току що :mhihi:

Всичко казано тук ще си проверя, едва ли има какво повече да се каже по темата

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 31 Дек 2008, 15:39

стан написа:..., едва ли има какво повече да се каже по темата

Много си прав ;)
Изображение

Предишна

Назад към E36