При откраднати халогени

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 29 Дек 2008, 22:11

metodi80 написа:
Колега , ако нямаш протокол от КАТ при ПТП няма значение дали е малка или голяма щета , няма да ти платят и лев. Ако щетата не е от ПТП , не ти искат протокол от кат (нали се сещаш че , ако някой те чукне на паркинг и избяга и ти не си го видял, какъв протокол ще направи КАТ , кой ще пише виновен ... тебе ли ......

Ти не се осланяй на тая работа.... ПОНЕ Булстрад от година насам искат протокол от КАТ и за щета на паркинг и изобщо щета при спрял автомобил и неизвестен извършител... звъниш в КАТ и по каналния ред... можеш да пробваш и без протокол, ма трябва да пишеш декларация що не си ги викнал... и тогава наистина може и да не ти платят и лев (ако щетата ти "звучи" фалшиво)..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Людмил » 29 Дек 2008, 22:40

Да,бе и аз това имам впредвид,ако кажа че саме 4укнали на паркинг...защото на познат го накараха да извика КАТ да констатират още на паркинга щетата,без да има втори виновен.Това мие мисълта,каде изплащат и до колко пари без да се вика кото и да било.А за екстрите и застраховките...този проблем ми е до болка познат...Аз се занимавам с рисунки по коли и много пъти сам питал застрахователи да ми застраховат рисунка на капака например,при положение че имам и фактура за това-неможели ако съм искал да си го даржа в къщи :mhihi: Че нали си го застраховам за това?Аз може и икона за 10хил.лв.да си сложа на таблото,нали за това са застраховките?
"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 29 Дек 2008, 23:15

Пак да отворя дума за Алианца,там такива без КАТ не минават, утрепах се да пиша обяснения защо не съм уведомил "органите на реда" за някой малък инцидент, последния път писах за удар на джанта в дупка :lol:

p.s. Иначе не са лоши застрахователи, влизат ти в положение и досега не съм имал проблеми с нито една щета. Поне за Стара Загора е така
Има много коли и ....BMW
Изображение

Предишна

Назад към E36