как да сложа дискови спирачки отзад
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Aз сложих едно Brembo Max Grooved. Разликата е огромна (със нови накладки разбира се). Ако не се лъжа АТЕ предлагат изглеждащи по същия начин.
Тези които са вентилирани са съвсем друга игра, но до колкото съм чувал трябва да се сложат такива от 320ка отпред с челюстите. Т.е. само диск не става.
Задните... няма смисъл. Те колите спират с предни дискове, освен ако няма натоварване отзад, както е написал Leon.
По-добре си направи една пълна профилактика на системата. Не мисля че има смисъл да заблуждаваш хората, че си с поне 1.8
Тези които са вентилирани са съвсем друга игра, но до колкото съм чувал трябва да се сложат такива от 320ка отпред с челюстите. Т.е. само диск не става.
Задните... няма смисъл. Те колите спират с предни дискове, освен ако няма натоварване отзад, както е написал Leon.
По-добре си направи една пълна профилактика на системата. Не мисля че има смисъл да заблуждаваш хората, че си с поне 1.8
- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
///Vasko написа:ДАspirit_24 написа:значи да разбирам че с барабаните си е добре
а тогава защо не ги монтират на ис-ки 20-ки и примерно след като са по-добре?

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Юзър написа:сигурен ли си,че толко ти излезеLeon написа:Определено има разлика компакта с вентилирани дискове отпредОколо 150 лв е комплекта, ако искаш пърформънс дискове това е цената на бройка горе-долу... Иначе можеш да вземеш целия мост отзад от 318 компакт, но ефекта ще е повече визуален. Ще има разлика само като караш с натоварена кола...
Ти знаеш по-добре...
Never mistake motion for action...
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2