газ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
BOBSI написа:Днес 2-ро зареждане 98 км. 10,5 литра газззззззария![]()
![]()
![]()
епа перфект си батко
ТДС - Турбо Див Селянин
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
за сега и аз съм доволен вчера усетих че вече гаста ми свършва от първото зареждане равносметката е 26лв-30л.гас-280км за сега е перфектно
разлика м-у гас и бензин почти няма при нормално каране само градско единственото кофти е че малко ми клати оборотите и като вдигна 140км нещо гасне но мисля че е защото не ми направиха центровка маисторчето каза като мина 300-400км да отида за да направи центровката пак ще видим тогава иначе сам много приятно изненадан от ''тунинга'' които направих 

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Днес го пробах на Газ как върви и резолтата е 190 км
Банкя - София и ме засече един кретен и после не посмях повече да го напичам ... така, че от газ на бензин почети няма разлика... а оборотите не мърдат грамммм

- manomental
- Потребител
-
аз имам един въпрос понеже виждам че темата се разрастна доста и има хора които са по наясно с нещата...моята кола си я вкараха направо със агу от италия, не съм се занимавал тук и не съм много наясно с нещата...та от два три дни имам един проблем: заредих газ и бензин на еко след което тръгнах към вкъщи и всичко си беше нормално..но после като тръгнах пак взе нещо да хълца и забелязах че светят и двете лампички- на бензина и на газта карах я малко на бензин после пак пробвах да превключи но не стана..проверих датчика на бутилката и беше паднал под нулата колкото може и си помислих че на бензиностанцията е станала някаква мизерия....както и да е карах си я 2-3 дни на бензин при което днес пак сложих газ и забелязах че отново не превключва но в бутилката си има газ....та ще бъда много благодарен ако някой би могъл да ме насочи преди да я карам на газаджия....
благодаря предварително
благодаря предварително

Подпис 

аз имам един въпрос понеже виждам че темата се разрастна доста и има хора които са по наясно с нещата...моята кола си я вкараха направо със агу от италия, не съм се занимавал тук и не съм много наясно с нещата...та от два три дни имам един проблем: заредих газ и бензин на еко след което тръгнах към вкъщи и всичко си беше нормално..но после като тръгнах пак взе нещо да хълца и забелязах че светят и двете лампички- на бензина и на газта карах я малко на бензин после пак пробвах да превключи но не стана..проверих датчика на бутилката и беше паднал под нулата колкото може и си помислих че на бензиностанцията е станала някаква мизерия....както и да е карах си я 2-3 дни на бензин при което днес пак сложих газ и забелязах че отново не превключва но в бутилката си има газ....та ще бъда много благодарен ако някой би могъл да ме насочи преди да я карам на газаджия....
благодаря предварително
Виждам че си от Пловдив. Ако се разберем мога да те закарам при газаджията който сложи мойта газова. Човека си разбира от работата. Пък е и хубаво да я види професионалист. По-принчип не взима пари за диагностика а само ако прави нещо.
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Колеги на всички ли ви отпада прекъсвача при слагане на газ не съм много на ясно с това...Едно момче има Honda Accord (не ги знам как се води модела по-точно, но е към '95 там някъде....) казва, че колата му дошла с вградена газова и няма прекъсвач, а на бензин си има човека
Много беше забавно как я вкара 1500 оборота в червеното(тоест колкото може мотора, толкова) ама това е друга тема

Много беше забавно как я вкара 1500 оборота в червеното(тоест колкото може мотора, толкова) ама това е друга тема

Колеги на всички ли ви отпада прекъсвача при слагане на газ не съм много на ясно с това...Едно момче има Honda Accord (не ги знам как се води модела по-точно, но е към '95 там някъде....) казва, че колата му дошла с вградена газова и няма прекъсвач, а на бензин си има човека
Да , и при мен е така. Онзи ден без да искам достигнах 7-мацата

320 с обикновена газ!
Преди 2-3 дни говорих с един разбирач и ми обясни как да сложа обикновена газ като сам с пласмасови колектори и той ми каза, че няма никакъв проблем при условие че:
1. Най важното е да се сложи клапа на колекторите. Това става като погледнете коолекторите отпред има една капачка тя се развива и се слага клапа която като създаде налягане отваря и не гермят колекторите!
2. Плочката се слага преди дебитомера (по възможност да си вземете точната плочка BOSCH).
3. Слагате клапан след дебитомера за да го пази него.
Цялата операция с монтажа на уредбата, плочката, 2-те клапи и тръбите излиза около 130лв. А Ботилката (за резервна гума) изпарителя (BRC-100Kw), ключето и газовия клапан ги взех за 120лв.
Та общо ми излиза 250лв и си нямам никакви ядове!!!
Па вие решавайте дали ви се дават 2500лв или 250лв!!!
1. Най важното е да се сложи клапа на колекторите. Това става като погледнете коолекторите отпред има една капачка тя се развива и се слага клапа която като създаде налягане отваря и не гермят колекторите!
2. Плочката се слага преди дебитомера (по възможност да си вземете точната плочка BOSCH).
3. Слагате клапан след дебитомера за да го пази него.
Цялата операция с монтажа на уредбата, плочката, 2-те клапи и тръбите излиза около 130лв. А Ботилката (за резервна гума) изпарителя (BRC-100Kw), ключето и газовия клапан ги взех за 120лв.
Та общо ми излиза 250лв и си нямам никакви ядове!!!
Па вие решавайте дали ви се дават 2500лв или 250лв!!!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Re: 320 с обикновена газ!
kopchev написа:Та общо ми излиза 250лв и си нямам никакви ядове!!!
Колко км си минал с тая инсталация?