HELP qko konsumaciq na tok
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
HELP qko konsumaciq na tok
Hi, Okaza se che pri vsichko izklucheno imam konsumaciq ~1A ot akomulatora i toi si umira za edna nosht. Namerih prez koi bushon minava i go mahnah za sega. Problema mi e che cqloto opisanie na bushonite e na nemski i ponqtoe si nqmam koe kakvo znachi. Ta misalta mi e dali nqkoi nqma spisaka na bushonite na bulgarski, angliiski ili ruski. Abe ako moge da mi dadete napravo nqkakvi linkove ot kadeto moga da si drapna prilichno kolichestvo dokumentaciq nama da e losho (318 E36 92g.). Ako imate i predlogeniq ot kade e tazi utechka s udovolstvie shte gi chuq (Bushona e 33 i sas sigurnost spira levi gabariti, lqvo staklo, vatreshno osvetlenie)
10x
10x
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
здравей колега
добре дошъл сред нас
едно от основните ни правила тук, е да пошем на кирилица
ще те помоля да го спазваш
забавлявай се

добре дошъл сред нас

едно от основните ни правила тук, е да пошем на кирилица
ще те помоля да го спазваш

забавлявай се

- batDancho
- младши ентусиаст
-
Търси HAYNES MANUAL из интернет.
Навремето някой прати линк и аз си ги изтеглих, но не си спомням откъде. На английски са.
Ако не го намериш за теглене, а ти е спешно, остави мейл да ти пратя файловете за ел уредбата само.
Навремето някой прати линк и аз си ги изтеглих, но не си спомням откъде. На английски са.
Ако не го намериш за теглене, а ти е спешно, остави мейл да ти пратя файловете за ел уредбата само.
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Аз имам въпросното ръководство за Е30/Е34 на PDF и за Е36 на хартия - прати ми ЛС, ако не намериш нищо в Интернет 

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ако имаш търпение може да ми дадеш списъка с немския и бушоните и ще ти го преведа(не се знае кога пка ще ти потрябва:)
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
- KUPETO
- кандидат ентусиаст
-
Тука трябва да се намеси Лудия,изглежда че му разбира,можеш да му пишеш на ЛС за да му обясниш по подробно
На мен ми се е случвало подобна случка и най-накрая се оказа че е от GPS който ми го поставя са свързали някоя от антените неправилно и черпеше непрекъснато ток от акумолатора

На мен ми се е случвало подобна случка и най-накрая се оказа че е от GPS който ми го поставя са свързали някоя от антените неправилно и черпеше непрекъснато ток от акумолатора

Пътят към АДА е обсипан с добри намерения!
Супер най-накрая се натапках с документация.
Лошото е че проблема ми изглежда по сериозен от очакваното от мене.
През бушон 33 минава нищожен ток като го меря, обаче като е на място консумацията от акомулатора е 0,7А.
Което пак ме води на мисълта че може да затваря някое реле ???
Утре вечерта ще ги изтрагвам едно по едно надявам се да има такива само при бушоните
Лошото е че проблема ми изглежда по сериозен от очакваното от мене.
През бушон 33 минава нищожен ток като го меря, обаче като е на място консумацията от акомулатора е 0,7А.
Което пак ме води на мисълта че може да затваря някое реле ???
Утре вечерта ще ги изтрагвам едно по едно надявам се да има такива само при бушоните

Как открих проблем-а:
1. Мина през акъла и сметнах че тока на утечката е малко по голям от колкото консумира една лампа на осветлението. Да речем че има и утечки от другаде и ето ти го това малкото отгоре. Обаче гледам че крушките ми в купето си гаснат, т.е остава само в багажника. След малко мерене се оказа че сметките ми били прави. (През бушона не минава този ток защото си има електронен блок за усветлението т.е. не е било реле както си мислих) има едно обаче, датчика на багажника е наред защо обаче свети лампата. И какво се оказа. Тъпите алармаджии са ми окасили датчика на багажника и този на предния капак. (Как се досетих е божия намеса
) И този на предния капак е бил скапан и ето ти на свети лампата на багажника
. Сега вече сам ОК но смятам да си сложа 2 диода и да разделя линиите за да не се получават подобни сконфузни проблеми дето ми счерняват живота

1. Мина през акъла и сметнах че тока на утечката е малко по голям от колкото консумира една лампа на осветлението. Да речем че има и утечки от другаде и ето ти го това малкото отгоре. Обаче гледам че крушките ми в купето си гаснат, т.е остава само в багажника. След малко мерене се оказа че сметките ми били прави. (През бушона не минава този ток защото си има електронен блок за усветлението т.е. не е било реле както си мислих) има едно обаче, датчика на багажника е наред защо обаче свети лампата. И какво се оказа. Тъпите алармаджии са ми окасили датчика на багажника и този на предния капак. (Как се досетих е божия намеса

24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2