е34 или е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
е34 или е36
евалаааааа пи4ове...първо специални поздрави на хората които са създали този форум ...второ предстои ми и аз да се сдобиа с една кару4ка...голям фен съм на БМВ, ве4е пробвах няколко и от двата модела и много ме кефят и двата,оба4е не мога да си взема две
е34 или е36...маи сам пове4е за е34 ....трудно се намира свястнае36-ца ...да не се обиди някои с е36-ца.... 

по добре да паднеш духом от-колкото да духаш паднал
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
зависи колко търсиш, и с е34 не е лесно за читава
не ми се вярва е36 масово да са по-разбити от е34, въпрос на поддръжка и късмет
има по темата разрови малко търсаката, като цяло е34 е по-голяма и по-мудна, ако си за семейни истории и по-'улегнал' е колата за теб. или ако пътуваш много по магистрали
ако искаш по-вървяща, по-малко харчеща (щото е по-лека и малко по-малка) взимаш е36. и повече се провираш с нея, карал съм и е34 и в момента е36 - брутална разлика няма, въпрос на нужди

има по темата разрови малко търсаката, като цяло е34 е по-голяма и по-мудна, ако си за семейни истории и по-'улегнал' е колата за теб. или ако пътуваш много по магистрали

ако искаш по-вървяща, по-малко харчеща (щото е по-лека и малко по-малка) взимаш е36. и повече се провираш с нея, карал съм и е34 и в момента е36 - брутална разлика няма, въпрос на нужди

- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Re: е34 или е36
metalic написа:евалаааааа пи4овепредстои ми и аз да се сдобиа с една кару4ка...голям фен съм на БМВ
BMW не е каручка! Щом си фен на тази марка избягвай да я наричаш така

- t0sh
- старши ентусиаст
-
зависи откъде я взимаш, но към 500 евро си смятай докарване, независимо автовоз или не. с към 400 може да минеш ако я намериш около Мюнхен
плюс пътя натам (към 70 евро автобус?), плюс престой там - в зависимост дали имаш познати...ако не - кофти
плюс отпуската за да търсиш
и плюс всички митнически такси (които няма да паднат 99.99%
)
най-добре си намери човек който разбира от коли и ще ти я докара. а може и да ходиш с него да гледаш там на място, но поне ще познава местата за търсене спане и т.н.
Мога да ти препоръчам един евентуално, но той не кара евтини счупени, а ще ти излезе малко повече но със сигурност читава
ЛС ако те интересува

най-добре си намери човек който разбира от коли и ще ти я докара. а може и да ходиш с него да гледаш там на място, но поне ще познава местата за търсене спане и т.н.

Мога да ти препоръчам един евентуално, но той не кара евтини счупени, а ще ти излезе малко повече но със сигурност читава

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Поради факта, че Е36 е малко по-модерна (особено като интериор) от Е34 и като цяло според мен Е36 е по-добрия избор... друг е въпроса, че еднакво читави Е34 и Е36 не са на една цена...
Аз до преди няколко години бях повече фен на Е34 в сравнение с Е36 (като цяло най-харесвам Е38, за мен това е BMW-то с главно B), но с времето Е36 ми заприлича на "малкото" Е38...
Адаша е прав, че Е34 е малко по-тежка и по-голяма и е за по-улегнали хора или такива, които просто харесват дизайна на Е34 вече като поддръжка мисля, че са много сходни, освен нещата по двигателя, ама там е според зависи какъв двигател вземеш
Аз до преди няколко години бях повече фен на Е34 в сравнение с Е36 (като цяло най-харесвам Е38, за мен това е BMW-то с главно B), но с времето Е36 ми заприлича на "малкото" Е38...
Адаша е прав, че Е34 е малко по-тежка и по-голяма и е за по-улегнали хора или такива, които просто харесват дизайна на Е34 вече като поддръжка мисля, че са много сходни, освен нещата по двигателя, ама там е според зависи какъв двигател вземеш

- t0sh
- старши ентусиаст
-
е аз говоря за сравнение с идентични двигатели
те си ги слагат същите , като не говориме че еднто има еди-кви си които другото няма и обратно.
а за външност - е34 с фейслифта изглежда много добре. Иначе и за мен е38 'транспортерката' е безобразно красива, а е36 има доста общо с нея в линиите

а за външност - е34 с фейслифта изглежда много добре. Иначе и за мен е38 'транспортерката' е безобразно красива, а е36 има доста общо с нея в линиите

4ovek
t0sh написа:зависи откъде я взимаш, но към 500 евро си смятай докарване, независимо автовоз или не. с към 400 може да минеш ако я намериш около Мюнхенплюс пътя натам (към 70 евро автобус?), плюс престой там - в зависимост дали имаш познати...ако не - кофти
плюс отпуската за да търсиш
и плюс всички митнически такси (които няма да паднат 99.99%
)
Мога да ти препоръчам един евентуално, но той не кара евтини счупени, а ще ти излезе малко повече но със сигурност читаваЛС ако те интересува
здр понеже видях че иамш човек които ц/у заплащане вкарва коли искам да ме сваржеш с него ако не ти пробелм мен ме интересува уточнявам мен ме интересува човек на които да платя да ми жкара кола или да ми помогне да направя това сам а не човек които продава коли само уточнявам за да няма недоразомения ас попринцип имам рег ж ebay от там се зимат коли на търг ма не сам в час нито с немски нито с италианския с англикия самок ма от америка кола няма да внасям да ми каже колко пари ще ми земе за цялата улуга и коло за да ми обясни как да си порачм от саита кола на някои знам че пише че не са за внос в бг учудващо колко сме извенсни тела ми е 0885839109 бади
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Re: е34 или е36
ivopicha написа:metalic написа:евалаааааа пи4овепредстои ми и аз да се сдобиа с една кару4ка...голям фен съм на БМВ
BMW не е каручка! Щом си фен на тази марка избягвай да я наричаш така. Ако ще ти е такова отношението по- добре си вземи FORD или GOLF.
некои хора са се взели яко на сериозно
че какво е кола на 15+ години ? красавица ли

айде от мен да мине бабички е по галено

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Някой хора просто така на "галено" или като синоним в преносен смисъл казват за колата си.... и аз на мойта й викам "кошница", ама го правя с добро чувство...
Недейте да преигравате

Недейте да преигравате

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2