Имам чувството, че вървежа е спънат...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
Имам чувството, че вървежа е спънат...
Колеги, от няколко дни ме мъчи чувството, че колата неще да върви. Оная вечер на околовръстното на омв бояна, я позасилих да видим кво ще направи, та на 5 хиляди оборота на 5-та, дига 190-200. Искам 220-230, да ги удря без проблем... Километража ми е на 240, с шестак съм, M52B20. Колата дойде от Италия, има и газова бутилка, обаче аз я карам тука само на бензин. Газта я държа само ако се наложи за по-дълъг път, нещо към морето тва онва, та да излезе по евтинийка. На диагностики преди ми беше давало че имам грешка някаде в вануса както и в някои от дюзите. Ако ги изчистя на ултразвук, вървежа според мен би трябвало да дръпне малко?
Като цяло, 190-200 за 5000 оборота, нормално ли е, или да се притеснявам, че може още? Я кажете вие вашите 6таци как се държат?
Като цяло, 190-200 за 5000 оборота, нормално ли е, или да се притеснявам, че може още? Я кажете вие вашите 6таци как се държат?
Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
- Monoid
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW ///M335i
Re: Имам чувството, че вървежа е спънат...
Колега с м52б20 повече от 217 КМ неможеш да дигнеш , аз съм със М50б20 малко по старият и това му е предела на 6.5 хиляди оборота заковава тази скроост и не мърда , поне при мен и няколко мои приятели е така. Иска ти се да върви повече ама немаааа 

Единственото нещо по-хубаво от шведската тройка е БАВАРСКАТА тройка.
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
купете си изтребители Ф-16 те ще са по бързи...
the project is ready....

- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Хех вчера и аз бях на ОМВ-то. Следващия път се обади да ги пуснеме, ако ме биеш колата си ти е читава
Аз съм с лилава ИС-ка
П.С: Хората дават пари, колите им да вдигат по-ниски скорости, но пък да ускоряват по-бързо

Аз съм с лилава ИС-ка

П.С: Хората дават пари, колите им да вдигат по-ниски скорости, но пък да ускоряват по-бързо

- jakson
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E38
- Детайли за колата: Седан , 1993 , 1.6 I , М40
Monoid написа:Колега с м52б20 повече от 217 КМ неможеш да дигнеш , аз съм със М50б20 малко по старият и това му е предела на 6.5 хиляди оборота заковава тази скроост и не мърда , поне при мен и няколко мои приятели е така. Иска ти се да върви повече ама немаааа
Ако смениш дифа може да вдигнеш повече , но докато ги вдигнеш ще брадясаш от чакане

Последна промяна jakson на 21 Юли 2010, 14:05, променена общо 1 път
- vanka7a
- ентусиаст
-
Ще се радвам, ако колата ми вдига не повече от 180, но пък 0-100 ги прави за 7 сек. 

Monoid написа:Колега с м52б20 повече от 217 КМ неможеш да дигнеш , аз съм със М50б20 малко по старият и това му е предела на 6.5 хиляди оборота заковава тази скроост и не мърда , поне при мен и няколко мои приятели е така. Иска ти се да върви повече ама немаааа
Ясно, значи нямам кой знае кви поводи за притеснения. Цялата тая дилема беше заради бутилката за газ и нейното влияние върху двигателя. Аз така или иначе, колата не я силя, а оная вечер просто исках да и видя възможностите, и да ви питам как е при вас...
vanka7a написа:Хех вчера и аз бях на ОМВ-то. Следващия път се обади да ги пуснеме, ако ме биеш колата си ти е читава![]()
Аз съм с лилава ИС-ка
Ся пишките ли ще си мериме колега? Аз не съм фен на тия дръпки по принцип. Все ми е тая дали ще ме бие някой или не, над тия неща съм. Колкото до IS-ката, доста е дискутирана тая тема и в повечето случаи ИС-ката с нейния въртящ момент, дере 6-така. Ма както и да е де, аз ако искам да се бягам постоянно с колите по улиците, ще си взема с М power мотор или нещо друго арно.

- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
Човека ти предложи да си замериш колата, ти гонаправи на...krisu написа:Monoid написа:Колега с м52б20 повече от 217 КМ неможеш да дигнеш , аз съм със М50б20 малко по старият и това му е предела на 6.5 хиляди оборота заковава тази скроост и не мърда , поне при мен и няколко мои приятели е така. Иска ти се да върви повече ама немаааа
Ясно, значи нямам кой знае кви поводи за притеснения. Цялата тая дилема беше заради бутилката за газ и нейното влияние върху двигателя. Аз така или иначе, колата не я силя, а оная вечер просто исках да и видя възможностите, и да ви питам как е при вас...vanka7a написа:Хех вчера и аз бях на ОМВ-то. Следващия път се обади да ги пуснеме, ако ме биеш колата си ти е читава![]()
Аз съм с лилава ИС-ка
Ся пишките ли ще си мериме колега? Аз не съм фен на тия дръпки по принцип. Все ми е тая дали ще ме бие някой или не, над тия неща съм. Колкото до IS-ката, доста е дискутирана тая тема и в повечето случаи ИС-ката с нейния въртящ момент, дере 6-така. Ма както и да е де, аз ако искам да се бягам постоянно с колите по улиците, ще си взема с М power мотор или нещо друго арно.
Еее глупости, не сам имал ни най-малко идея да го обиждам. На другото отгоре дори сам похвалил IS-ката. Погрешно си разбрал нещо баце 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
krisu написа:...
сегашния ми 6-стак е малко кежав и неще да набира, ама предишния - м52б20 си удряше 225км/ч по аналоговия километраж без проблем ( 217 км/ч по дигиталния )
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Най простата причина за евентуален невъвеж на кола с газова е наличито на плочка - затваря въздуха. Ако колата е с газов инжекцион е друго
с газов инжекцион е, да.
- vanka7a
- ентусиаст
-
Колега, аз също не съм си взел колата, за да мачкам на ОМВ-то
Просто, ако имаш съмнения към колата ти предложих да ги замериме и тогава ще се разбере

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Като се върна от отпуска имам мерак да замерим близначите на ОМВ-то, че и аз страдам от тази болест че не ми върви колата, само трябва да те видим с какви гими си, че аз съм с едни широки валяци!:)
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Драснете кой ден ще ходите че е време и мойто да се раздвижи в права линия, че ше забрави как ставаше тоя номер 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.