Спешно!!! Не мога да си затворя ел. стъклото!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Спешно!!! Не мога да си затворя ел. стъклото!
Свалих си предното стъкло и когато реших да го вдигна се оказа, че не иска да мръдне. Стъклото остана в крайно долно положение. Бутончето за вдигане въобще дори не цъка, както е нормално /когато натисна за надолу си цъка/. Знае ли някой от вас на какво може да се дължи и как да си затворя стъклото, защото сега съм оставил колата в един гараж временно, но не мога да я държа там дълго време. Предварително благодаря на всички отзовали се!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
като за начало извади внимателно копчето от мястото му с плоска отверка, и с окъсяване на буксите отдолу вдигни стъклото ,а после ще си търсиш копче .. ама по мое мнение копчетата са почти вечни така че може проблема да ти е другаде..
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Почти сигурно проблема е или в механизма или в мотора. Това е слабост на всички Е36-ци. Аз поне досега несъм видял скапано копче. Ма знае ли човек
.

- manomental
- Потребител
-
аз също имам проблем с едното предно ел. стъкло..но оправия няма
трябва се купува нов повдигащ механизъм и ако някой може да ме насочи към някаква ориентировъчна цена за нов или втора употреба ще съм много благодарен..

трябва се купува нов повдигащ механизъм и ако някой може да ме насочи към някаква ориентировъчна цена за нов или втора употреба ще съм много благодарен..
Подпис 

manomental написа:аз също имам проблем с едното предно ел. стъкло..но оправия няма![]()
и аз имам същия проблем ..изведнъж се прееба моторчето .. та някой да е проверявал цената в Дару ? взех едно за 25лв 2ра ръка но се оказа по-зле от мойто .. мн куца история .. нещо не ми се рискува пак с 2ра ръка .. ще се пробвам да ми го ремонтират ... ако не ново

за6то трябва да проверявате вав даръ кар
за6то трябва да проверявате вав даръ кар ????????????/
100% сам сигорен 4е да отидете при някои маистор (аларми и ел екстри ) 6те ви нМЕРИ МА6ИНКИ ЗА ЕЛ СТАКЛА НОНЕ САС 75% ПО ЕВТИНИ ОТ ТЕЗИ ВАВ ДАРЪ КАР
ВЯРНО 4Е НЯМА ДА СА НА БМВ НО САМ СИГОРЕН 4Е 6ТЕ ИЗКАРАТ КОЛКОТО ДРУГИТЕ СЕ ПОК СА НОВИ
АКО ТОЛКО0ВА ИЗКА НЯКОИ ДА ХОДИ ВАВ ДАРУ КАР ДА СИ ЗЕМЕ ОРГИНАЛНИТЕ СЕГА ВСИ4КО Е ВАПРОС НА ПАРИ
НО СЕ ЗА МИСЛЕТЕ КАТО СИ СМЕНЯТЕ МАСЛОТО ДА ЛИ СИ ЗИМАТЕ ОТ 200 ЛВ ЛИТАР ИЛИ 20 (10)
Пиши с малки букви!!!Писането с големи букви се приема като викане.Повторно такова мнение ще бъде изтрито!
bmwdriver
100% сам сигорен 4е да отидете при някои маистор (аларми и ел екстри ) 6те ви нМЕРИ МА6ИНКИ ЗА ЕЛ СТАКЛА НОНЕ САС 75% ПО ЕВТИНИ ОТ ТЕЗИ ВАВ ДАРЪ КАР
ВЯРНО 4Е НЯМА ДА СА НА БМВ НО САМ СИГОРЕН 4Е 6ТЕ ИЗКАРАТ КОЛКОТО ДРУГИТЕ СЕ ПОК СА НОВИ
АКО ТОЛКО0ВА ИЗКА НЯКОИ ДА ХОДИ ВАВ ДАРУ КАР ДА СИ ЗЕМЕ ОРГИНАЛНИТЕ СЕГА ВСИ4КО Е ВАПРОС НА ПАРИ
НО СЕ ЗА МИСЛЕТЕ КАТО СИ СМЕНЯТЕ МАСЛОТО ДА ЛИ СИ ЗИМАТЕ ОТ 200 ЛВ ЛИТАР ИЛИ 20 (10)
Пиши с малки букви!!!Писането с големи букви се приема като викане.Повторно такова мнение ще бъде изтрито!
bmwdriver
0889429419
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
BABATA написа:manomental написа:аз също имам проблем с едното предно ел. стъкло..но оправия няма![]()
и аз имам същия проблем ..изведнъж се прееба моторчето .. та някой да е проверявал цената в Дару ? взех едно за 25лв 2ра ръка но се оказа по-зле от мойто .. мн куца история .. нещо не ми се рискува пак с 2ра ръка .. ще се пробвам да ми го ремонтират ... ако не ново..
http://www.darucar.bg/part_inquiry_client.php
+
http://www.realoem.com/bmw/select.do
що не видиш сам цената?
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2