Запитване???

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 318is COUPE M42

Re: ..........

Мнение от PNR » 29 Яну 2007, 20:23

euroto написа:Ало колегите - :), защо смятате филтри, масла, гуми, ремъци и т.н. като това всичко е нормален консуматив, който се сменя каквато и кола да си купиш :) ?!! Дори се включват и дискове с накладки към това и всички филтри, ремъци, гуми, акумулатор и т.н. за които не се сещам :)

По скоро нека гледа мотора да е в добро състояние и купето да не е блъскано !!! Според мен това са едни от най важните неща :)

ами може би за да ми намекнат че си трябват още кинти и да не се хвърли на кола за 5000 колкото има и после с пръст в ... и толкова нали се сещаш по добре да си има представа консуматив консуматив но като не го смениш ходиш по сервизи за доста по скъпи "консумативи" ;)
PNR@abv.bg
София
0888779546

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 29 Яну 2007, 21:47

Ае то накрая ше стане така, че цялата кола, айде без купето, си е консуматив... айде да не е точно така....

Накладките са консумативи, не дисковете.... щото ако сменяш редовно накладки, дисковете няма да заминат... маслото, ремъци, антифриза и филтрите са консуматив, не двигателя... като се има в предвид, че пътищата са перфектни, може да се каже, че принудително окачването става консуматив...

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 29 Яну 2007, 22:26

То си е и вярно че цялата кола е консуматив :mhihi: Защо иначе кола дето е струвала като нова 25000 евра като нова се продава за 2500 на 10 години - защото е изконсумирана и никога няма да е както е била освен ако не сложиш отново в нея един куп пари. Затова се търси кола която не е консумирана докрай и няма да ти се наложи да смениш половината от нея още първата година като я вземеш.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от tarkalay » 30 Яну 2007, 0:12

Благодаря много за мненията ви.ясно ми е 4е евтиното излиза скъпо ама за толкова имам:)

Предишна

Назад към E36