Проблем с перката на климатика
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
Проблем с перката на климатика
Перката на климата ми е блокирала и ми гори бушона. Дали може да се оправи, как и за колко парички горе долу??? 

- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
моята беше блокирала (смених я), но никакъв бушон не ми е горял - карам със същия, с който си беше докато седях с блокиралата перка!
по-скоро предполагам ти е късо някъде, блокирала перка се проверява като се опиташ на ръка да я врътнеш (през бъбреците с отверка внимателно, примерно).
а ако наистина е блокирала, търси втора ръка - но са АДСКИ дефицитни, отсега да те подготвя, по морги 350 кинта, Камор 700, оттук 100-150 можеш да намериш, но вероятно ще търсиш 3 месеца. първото нещо е което се чупи при челен удар, все пак
рециклаж - ходих при всякви майстори, тези които имаха име че са читави ми казаха че се прави, но след месец-два пак ще съм там вероятно. другите ме убеждаваха да я оставя за правене и нямало да има проблеми - нещо не им повярвах
но зависи какво и е.. моята беше тотален блокаж от удар
по-скоро предполагам ти е късо някъде, блокирала перка се проверява като се опиташ на ръка да я врътнеш (през бъбреците с отверка внимателно, примерно).
а ако наистина е блокирала, търси втора ръка - но са АДСКИ дефицитни, отсега да те подготвя, по морги 350 кинта, Камор 700, оттук 100-150 можеш да намериш, но вероятно ще търсиш 3 месеца. първото нещо е което се чупи при челен удар, все пак

рециклаж - ходих при всякви майстори, тези които имаха име че са читави ми казаха че се прави, но след месец-два пак ще съм там вероятно. другите ме убеждаваха да я оставя за правене и нямало да има проблеми - нещо не им повярвах

3 мнения
• Страница 1 от 1