МОЛЯ ЗА ПОМОЩ ПО ЕДИН ВАПРОС
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Ми само да ви кажа, че откакто съм купил колата - година и половина вече, си го имам същия проблем. От тогава съм минал диагностика на електрониката в Камор, сменяли са ми ламбда сонда, късал съм маркуч, а също са ми "настройвали" (каквото и да означава това) дебитомера. Проблемът с оборотите обаче си съществува. Та предположението ми е, че ако причината за проблема с оборотите беше в някои от тези неща, би трябвало по някакъв начин да се усети след като "майсторите" са ми пипали по колата.
М/у другото - забелязал съм нещо - не зная каква може да е връзката - когато климатикът ми е включен, проблемът става по-осезаем - амплитудата, в която оборотите играят става по - голяма.
И друго съм забелязал - като се наканя да ходя на диагностика в Камор за да обърнат внимание специално на това, винаги ми се счупва нещо друго по-важно по колата и все става така, че го отлагам.
М/у другото - забелязал съм нещо - не зная каква може да е връзката - когато климатикът ми е включен, проблемът става по-осезаем - амплитудата, в която оборотите играят става по - голяма.
И друго съм забелязал - като се наканя да ходя на диагностика в Камор за да обърнат внимание специално на това, винаги ми се счупва нещо друго по-важно по колата и все става така, че го отлагам.
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
При мен ситуацията беше по същия начин , обороти на празен ход : 500-600 , ако не и подам газ , преди да достигне работна температура просто гасне. Вибрации по цялото купе , неприятна работа.
Огледай хубаво маркуча (на дебитомера)
............
Огледай хубаво маркуча (на дебитомера)
............
Последна промяна bawarka на 14 Яну 2007, 2:50, променена общо 3 пъти
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2