шибидах

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

шибидах

Мнение от prosto_pi4 » 04 Яну 2007, 22:20

ПОнеже шибидаха ми се прецака нещо и така и така ще го правя - искам да попитам дали може да стане вместо с врътка с ел. отваряне.Ако някой може да даде и кратко обяснение как да се реализира ще съм му благодарен.
Умното си е умно .В кенефа да го затвориш - лафка ще отвори!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.President » 05 Яну 2007, 11:48

Мойта бима си я взех с развален шибидах, някога е бил ел. но сега не бачка та и на мене ми е интересно колко ли ще ми струва да се оправи ? Леко е хлътнал надолу дори и някой ден може да протече, ако вали дъжд, но засега не ми се е случвало, а нямам представа какво му има ? До колкото знам механизма му нещо е развален, но и разбрах, че било голяма играчка да се оправи.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 320i coupe 93'; E91 325xi 07'
Мечтае да кара: M3

Мнение от zipper » 05 Яну 2007, 13:19

На мен не ми работи копчето :( .Нещо не дава контакт, :shock: то този проблем ми е от есента,но не съм се разправял с него за сега,защото през зимата едва ли ще го отворя някога. :mhihi: :mhihi: :mhihi: Не ми тече или пропуска,пък пролетта ще мутърся сервиз.От опит знам,драги колеги,че жичкаджийските работи не са едни от най-евтините.Като намеря нещо ще пиша веднага.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 318is COUPE M42

Мнение от PNR » 05 Яну 2007, 14:29

zipper написа:На мен не ми работи копчето :( .Нещо не дава контакт, :shock: то този проблем ми е от есента,но не съм се разправял с него за сега,защото през зимата едва ли ще го отворя някога. :mhihi: :mhihi: :mhihi: Не ми тече или пропуска,пък пролетта ще мутърся сервиз.От опит знам,драги колеги,че жичкаджийските работи не са едни от най-евтините.Като намеря нещо ще пиша веднага.

пробвай с ново копче или пък пробвай с тези от ел стъклата попринцип са еднакви но нали знаеш ...
при мен ми са еднакви на стакалата и на шибидаха

а за слагане от ръчно на ел ами какво може да се каже ако се намери водача заено с моторчето ще ви струва толкова колкото ви струва самото моторче с водачите и жилата а за работаа ми да нее лесна разкачате тавана и ...
PNR@abv.bg
София
0888779546

Назад към E36