316 спря да пали ?!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
316 спря да пали ?!
Здравейте
Честита ви нова година
извинявам се ако има нещо някъде по въпроса но сам изнервен и не мога да мисля като хората ...
проблема е че колата ми изведнаж спря да пали ... в момента е на неква хижа с баща ми който ми занна по телефона и ми ме "зарадва" палил бил местил я някуде си и после като решил пак да пали ни звук ни стон ....
каза че имало тоци ... ама не варти ... дайте некой савет моля
колата е 316и 94-та 102 коня 2 аирбаг-а мотра е с верига ... не се опитвам да я продам просто не знам как по друг начин да ви обесня каква е колата ... надявам се да сам успял ...
да добавя само ... колата по принцип няма никакъв проблем пи палене ... студено топло няма значение вартиш и пали веднага ....
Честита ви нова година

извинявам се ако има нещо някъде по въпроса но сам изнервен и не мога да мисля като хората ...
проблема е че колата ми изведнаж спря да пали ... в момента е на неква хижа с баща ми който ми занна по телефона и ми ме "зарадва" палил бил местил я някуде си и после като решил пак да пали ни звук ни стон ....
каза че имало тоци ... ама не варти ... дайте некой савет моля
колата е 316и 94-та 102 коня 2 аирбаг-а мотра е с верига ... не се опитвам да я продам просто не знам как по друг начин да ви обесня каква е колата ... надявам се да сам успял ...
да добавя само ... колата по принцип няма никакъв проблем пи палене ... студено топло няма значение вартиш и пали веднага ....
Пробвай с бензинова помпа. С лявата ръка даваш на контакт и въртиш а с дясната удряш няколко пъти силно по задната седалка (не зад шофьора). Понякога четките на бензиновата помпа се износват и засядат така че не дават на контакт с ротора, когато удариш се наместват и всичко е ок. Има вариант и да е изгоряла помпата. Аз в момента също съм с износени четки
оправя се само със смяна на помпата 

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Абе то хубаво за бензиновата помпа ,ама колегата казва(баща му),че има тоци ама не върти,и на мене така ми замирисва на акумулатор,че се нетрае.
Моя ме беше вкарал в подобен филм и аз мислех че ток има (таблото свети) ,ама стартера "зимен сън",като задържа ключа за секунди и се чува-цък,цък като часовник.После какво се оказа клетка накъсо,а волтажа десятка.Помолих един чичка с Алеко да вдъхнем малко живот ,ама ядец
.Вдъхнаха ми
от пътна помощ
26лв
(нема начин в друг град бях).Те това е приятел проверете акумулатора и от там нататък......абе на татко ти да не му е харесало на тази хижа и затова да не пали...
Хайде със здраве,палете и гоу хоум...

- mladfen
- младши ентусиаст
-
- Кара: се на жена си
- Мечтае да кара: нещо с шест дросела
аз до скоро бях с орг /ушким/ и да не ти разправям.........за 30мин свърши ей така от раз и то в 12:30 през ноща 

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Stanchev написа:или акумулатор, или да чукне с нещо по стартера и да пробва пак да запали
и аз си мисля нещо за стартера...при предната ми кола имах подобни премеждия (смених 2 акумолатора докато разбера че е от стартера

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
Ако има възможност пробвайте да я тикнете пове4ко,ако запали на4и е стартер или акумолация.И на мен ми се бе6е слу4вало таблото свети ама нема никой като завъртя клю4а.Тикнаха ме и запали без проблем,излезе акумолатор
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
И аз го имах този проблем преди две години, като тръгна да паля се чуваше ено цък-цък и до там, а си имаше ток да те убие, оказа се акумулатора който беше ш***н МОНБАТ и беше дала на късо клетка. 

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;