Пазете се от този проблем!!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Пазете се от този проблем!!!

Мнение от ditko1 » 04 Яну 2007, 0:22

Със 100 км ми се отваря предният капак на магистралата. Днес отидох при Армеец да я огледат и казаха, че това е станало поради невежество и немарливост. Имам я колата от месец и не бих допуснал такова нещо. :evil: казаха, че едва ли ще ми поемат щетата. Ето го и причинителя и последиците :evil:

Изображение
Изображение
Изображение
Значи такива неща се случват и неможеш да предположиш кога нещо ще откаже или във момент на скорост да ти забие предната гума и да се овъртиш и да ти кажат ти си невеж или немърлив.Такива неща могат да се случат и със нова кола ако стане проблем с пружинката, немога да разбера защо не се покрива щетата. Видя се, че аз ще си правя колата та някой ако може да ми даде инфо за части?
ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ ЗА ТОЗИ ПРОБЛЕМ, СМАЖЕТЕ ПРОЖИНКАТА..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 04 Яну 2007, 0:33

дали може това да се изправи ли нов капак да търся????
Изображение

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 04 Яну 2007, 1:37

радвай се че само се е изкривил защото съм чувал доста зловещи разкази за отворени капаци но при по висока скорост ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Kamenov » 04 Яну 2007, 1:50

колега разминал си се с малкия дявол!
Изображение

серсемин
Аватар
Кара: BMW F30 340xi

Мнение от ^Joreto » 04 Яну 2007, 3:49

Малкия дявол! можеше да се откърти и да счупи предното стъкло! чувал съм за подобни случаи. Според мен тоя капак е бая усукан и не си струва да се прави (не знам дали може въобще) най-добре се консултирай с някой тенекеджия ако има варянт да се оправи и си направи сметката дали няма да ти легне по тънко капак втора употреба или нов...? щото при всички случаи ще даваш пари за бояджия :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 04 Яну 2007, 4:02

Свиркай си, нали си здрав, верно - кофти е, ама пък поне нищо ти няма.

п.с. сменете колите с е30ски ( :idea: капака се отваря наобратно :mhihi: ) - шегувам се де
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 04 Яну 2007, 10:00

Натисни застрахователите да ти покрият щетата! Те почти за всичко отказват да платят и на теб са ти казали така! При всеки казват първоначално АМИ ЩЕ ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ ПОКРИЕМ ЩЕТАТА !!! Не се лъжи и отивай да им висиш на главите - бъди нахален мама им мръсна или вземи една тухла и го изтряскай отгоре посредата и кажи ами някой го е ударил през ноща да видим пак ли няма да ти го признаят ! Ей тия са отвратително нагли :evil:

Успех и пиши как се развиват нещата :!:
Изображение

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 04 Яну 2007, 11:42

euroto написа:Натисни застрахователите да ти покрият щетата! Те почти за всичко отказват да платят и на теб са ти казали така! При всеки казват първоначално АМИ ЩЕ ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ ПОКРИЕМ ЩЕТАТА !!! Не се лъжи и отивай да им висиш на главите - бъди нахален мама им мръсна или вземи една тухла и го изтряскай отгоре посредата и кажи ами някой го е ударил през ноща да видим пак ли няма да ти го признаят ! Ей тия са отвратително нагли :evil:

Успех и пиши как се развиват нещата :!:

Това е абсурдно,натискай ги,трябва да ти платят :!:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от verdano » 04 Яну 2007, 12:41

Витоша брат Витоша.
Нали се сещаш че Армеец е клон на варненската групировка ТИМ. Не искам да те отчайвам ама как точно ще ги накараш да ти платят?
Аз в Витоша нямам проблеми поне тук в Варна, ако знаеш за какви глупости са ми плаштали :)
Иначе много кофти за колата доста добре изглежда ама ще я оправиш но защо да е така нали?

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 04 Яну 2007, 12:51

vicho написа:п.с. сменете колите с е30ски ( :idea: капака се отваря наобратно :mhihi: ) - шегувам се де

Аз за туй казвам че Е34 е по-добре щото хем е по-голяма хем капака се отваря напред :mhihi:
ditko1 : Съмнявам се да го изправят читаво или ще натежи с няколко кг кит, а застрахователите трябва да платят ако не има си държавни органи към който да се обърнеш, съд, надзорни комисии за застрахователите и т.н. това че е Армеец или ТИМ или каквото да е друго няма значение закона е един за всички ;)
May the BMW force be with you!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 04 Яну 2007, 18:49

мда поне щракай с пръсти че не ти е потрошил предното стъкло, май си извадил късмет.

за застраховка - натисни ги, т.е. напълно подкрепям мнението на колегите.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E21 320; E30 320cabrio; E39 525; X5
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от gedoreto » 04 Яну 2007, 21:30

колега търси капак втора употреба около 150лв

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 05 Яну 2007, 12:01

нов капак е 180лв миналата година го сменях стария може да се направи, но ако сте я продаваш 4е после кита се пука и боята пада , а относно Армеец ако можеш си изтегли парите за остатака от каското и си го направи на друго място,неможе като си правиш каско да ти вземат парите ,а после да забравят задълженията си!

Назад към E36