BMW 320i xa-xa-xa!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW320coupe
- Потребител
-
BMW 320i xa-xa-xa!
Наскоро един познат си купи БМВ 320i и когато на маитап го попитах колко цилиндъра е тази машина,отговора беше ПОТРЕСАВАШТ!
"БМВ-то е 2000 кубика и е 6 цилиндров V-образен двигател пълна инжекция" - няма да коментирам повече ... Според мен такива хора нетрябва даже да им дават да се качват на БМВ а камоли да карат.
"БМВ-то е 2000 кубика и е 6 цилиндров V-образен двигател пълна инжекция" - няма да коментирам повече ... Според мен такива хора нетрябва даже да им дават да се качват на БМВ а камоли да карат.
//M Power !
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Е, не всеки е толкова нясно с двигателите на BMW.... всъщност малко хора, незапознати толкова с марката знаят, че 6 цилиндровите BMW двигатели са редови... а не V....
Всеки е свикнал като са повече от 4 да е V-образен
Ма да кажеш, че не трябва да им се позволява да се качват или да карат.... айде стига...

Ма да кажеш, че не трябва да им се позволява да се качват или да карат.... айде стига...

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Honzik написа:Е, не всеки е толкова нясно с двигателите на BMW.... всъщност малко хора, незапознати толкова с марката знаят, че 6 цилиндровите BMW двигатели са редови... а не V....Всеки е свикнал като са повече от 4 да е V-образен

Tux0 Ca !

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Аз докато търсех моята кола
няколко пъти попадах на обяви за 320i с "V6" двигатели...
Та явно си е масово това явление...

Та явно си е масово това явление...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Аз до преди няколко години също (по инерция) мислех, че 6-таците са V.... ама без хич да погледна дори един PDF с техническа информация... и един френд кат ми отвори стари (96-та са били яко актуални
) каталози за Е36 и Е34 и ми паднаха зъбите....

Аре сега
Аре бе омръзна ми от такива изказвания...
Като нямате какво да кажете трайте си.
Пича щом иска може и трактор да кара, кво като не знае колко цола са му гумите примерно.
Общо имаш 2 мнения и те са показателни:-)
Дай снимка да видим ти какво караш?
Пича щом иска може и трактор да кара, кво като не знае колко цола са му гумите примерно.
ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Аре сега
irkum написа:Аре бе омръзна ми от такива изказвания...
Според мен пък, автора на темата си е прав, неможе да караш нещо и да не знаеш какво има под капака. Ако пък въобще не ти пука, поне, човек не трябва да парадира с незнанието си, защото от думите на пича с В-образния двигател личи, че се фука с БМВ-то си.
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
Re: Аре сега
vicho написа:irkum написа:Аре бе омръзна ми от такива изказвания...
Според мен пък, автора на темата си е прав, неможе да караш нещо и да не знаеш какво има под капака. Ако пък въобще не ти пука, поне, човек не трябва да парадира с незнанието си, защото от думите на пича с В-образния двигател личи, че се фука с БМВ-то си.
защо да не може?!Слагаш бензин и караш,кое му е сложното.Не е казано,че за да шофираш трябва да знаеш устроиството на двигателя.И аз до скоро си карах без да знам каква е разликата м/у 318и и 318ис.И си се кефих!Обаче...май прекрачих границата и ....в сектата

- GUFF
- кандидат ентусиаст
-
Аз също съм на мнение че не е нужно да си "автомонтьор" за да си караш колата. Доколко си запознат с това което имаш и употребяваш, независимо за какво става въпрос, си е супер индивидуално, въпрос на желание и увлечение.
Човека сигурно е бил малко по-превъзбуден от новата си кола, както на всички тук се е случило вече
и кой знае откаде го е чул това за V-образните ДВГ-та...
Аз също съм изстрелвал глупости от незнание, просто са ми обяснявали, е пак са се смяли за моя сметка
, но поне не съм се излагал пак
А BMW320coupe можеше пак да го погледне с лека насмешка, но и да му обясни не само какъв му е двигателя, а и какво да си следи по него и по цялата кола като нов шофер на тази кола. Пък и току виж изпъкнал със знания и издигнал се в очите на неговия познат
.
Човека сигурно е бил малко по-превъзбуден от новата си кола, както на всички тук се е случило вече

Аз също съм изстрелвал глупости от незнание, просто са ми обяснявали, е пак са се смяли за моя сметка

13 мнения
• Страница 1 от 1