клапана за бензиновите пари
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
клапана за бензиновите пари
Здравейте колеги и честита Коледа
Това, че е празник не значи, че не трябва да отделя малко време и да се поровя под капака на моята любима машина
За пореден път обаче бях не много приятно изненадан
На онова малкото клапанче, през което минават бензиновите пари, му е дръпнат кабела! Така си я карам откакто съм я взел. Лошото е, че винаги щом нещо е изключено, значи че като го включиш те чакат изненади. Най-вероятно клапана не работи.
Искам да ви попитам каква му е точно ролята на клапана, затворен или отворен стои като е с дръпнат кабел, това има ли общо с факта, че като изгоря малко бензин и като заредя, при отваряне на капачката се чува силно всмукване на въздух и какви промени да очаквам ако включа клапана (най-вероятно след като купя нов)???

Това, че е празник не значи, че не трябва да отделя малко време и да се поровя под капака на моята любима машина

Искам да ви попитам каква му е точно ролята на клапана, затворен или отворен стои като е с дръпнат кабел, това има ли общо с факта, че като изгоря малко бензин и като заредя, при отваряне на капачката се чува силно всмукване на въздух и какви промени да очаквам ако включа клапана (най-вероятно след като купя нов)???
We love you Ronnie!
- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
този клапан прекарва бензиновите пари през активния въглен,системата е свързана,ето защо чуваш всмукването в резервоара.Аз при наводненията наводних мойта и имах проблем с оборотите докато не изсъхна пустия въглен 

Активния въглен е черният цилиндър над клапана нали? Проблема е, че свалих въпросния клапан и чак тогава видях, че кабелът, който ми виси и мислех, че е за там, всъщност не е за там
Той е с 2 отделни бели клемички на двата проводника. И въобще не мога да намеря кабелът, който трябва да влезе там
Някой ако ми каже, точно от каде излиза този кабел, ще съм благодарен 

We love you Ronnie!
4 мнения
• Страница 1 от 1