Осъмнах без бъбреци !
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Glamav
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '02
- Мечтае да кара: 850i или M6
Осъмнах без бъбреци !
Днес сутринта осъмнах без бъбреци. От старите са. Този от шофьорската страна са го свили целия, този от страната на пътника - само никела, решетката си седеше на колата. Никела на този от страната на пътника има чукнато горе в дясно (олюпен е никела и се вижда пласмасата).
Молбата ми е ако на някой вземат да му ги продават да ми прасне едно ЛС...
Току виж, хитрите наркоси с бързите ръчички вземат да счупят крак... и пръсти... някоя и друга ръка... и се откажат от тоя бизнес.
Молбата ми е ако на някой вземат да му ги продават да ми прасне едно ЛС...
Току виж, хитрите наркоси с бързите ръчички вземат да счупят крак... и пръсти... някоя и друга ръка... и се откажат от тоя бизнес.
- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Tar!
Абе и бъбреците ли са почнали да гепат

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
KickingKing написа:Lok-Tar!
....ми някой като си поръча по-тънко....

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
На един приятел му се изгуби единия бъбрек и си взе от Симеон. Явно са им се изчерпали и зарецждат пак
Обаче всеки като му изчезне отива и си взима от Симеона и след това ама изчезна ми. Ние си купуваме собствените неща от там...

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
що не си ги маркирате някак си ?
едно надписче с нещо което не се изтрива или пада с номера на колата и после като си го познаеш бой до дупка .. ако немате смелост тука имаше един наказателен тиим викате тех
едно надписче с нещо което не се изтрива или пада с номера на колата и после като си го познаеш бой до дупка .. ако немате смелост тука имаше един наказателен тиим викате тех

- Glamav
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '02
- Мечтае да кара: 850i или M6
Смелост и приятели имам, акъл немам
Силикон ще сложа на следващите ама след празниците.
Почвам да си мисля че е някой квартален тарикат дето ми има малко зъб... а те не са един и двама де.
След като пуснах темата видях на предния джам и на страничния общо три храчки... ако някой крадне за кинти съмнявам се да плюе заради спорта...
От след 2-3 дни на джама ще имам камера
и да е жив и здрав следващия дето мине !
ПС. Колата си дойде изключен шоков датчик а и аз ги мразя и не съм искал да го пускам. Седи пред входа ми и е добре осветено, на 10 метра от нас има вход на бар/билярд който работи почти до сутринта, има движение на хора нон-стоп. За съжаление вчера са затворили към 0200 ч.
ПС2. Бройте ме и мене в наказателния тийм

Силикон ще сложа на следващите ама след празниците.
Почвам да си мисля че е някой квартален тарикат дето ми има малко зъб... а те не са един и двама де.
След като пуснах темата видях на предния джам и на страничния общо три храчки... ако някой крадне за кинти съмнявам се да плюе заради спорта...
От след 2-3 дни на джама ще имам камера

ПС. Колата си дойде изключен шоков датчик а и аз ги мразя и не съм искал да го пускам. Седи пред входа ми и е добре осветено, на 10 метра от нас има вход на бар/билярд който работи почти до сутринта, има движение на хора нон-стоп. За съжаление вчера са затворили към 0200 ч.
ПС2. Бройте ме и мене в наказателния тийм
- gedoreto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21 320; E30 320cabrio; E39 525; X5
- Мечтае да кара: E30 M3
аз на моито съм ги хванал със свински опа6ки поне да ги 4упат ина4е като липсват застрахователите не ги пла6тат
12 мнения
• Страница 1 от 1