Шибани български пътища

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Шибани български пътища

Мнение от ///MapTo » 24 Дек 2006, 2:26

Ей сега се прибирам от бистрица и съм бесен :evil: :evil: като се пусках към околовръстното на някакъв шибан десен завой излезе кола и трябваше да се прибера макс. в дясно...и след завоя 2 големи дупки с диаметър на 15" джанта и дълбоки 30см минимум...нацелих едната от тях с двете гуми :confused: :( :confused: и плафона в купето светна :shock: :shock: спирам да видя какво е станало..задна дясна гума спаднала(крива джанта)..мина един колега с червено е36 и пита какво се е случило..малкия дявол,смених я и потеглих наново като проверих и предната...движил съм се макс с 40-50 до младост.спрях пред блока натискам копчето за алармата и тя се активира,но централното не заключва :shock: :shock: опитах ръчно 2-3 пъти с ключа и се оправи...пробрах пак с алармата,заключи този път и като дръпнах дръжка на врата,независимо коя плафона вътре светна :shock: :shock: изключих осветлението и я заключих наново и забелязах,че преден десен ресьор е изпуснал...изобщо заради хубавите пътища сега ми предстоят куп разправий.. :( :( :evil:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525d
Мечтае да кара: това ,което кара

Мнение от shnitzera » 24 Дек 2006, 2:31

амортесьор колега ,не ресиор :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Re: Шибани български пътища

Мнение от t0sh » 24 Дек 2006, 2:55

///MapTo написа:...и като дръпнах дръжка на врата,независимо коя плафона вътре светна ...

това го има по принцип като екстра, какъв е шанса да не си усетил че и ти я имаш?

иначе кофти случка, дупки навсякъде колкото щеш :|

Аватар

Мнение от ///MapTo » 24 Дек 2006, 2:57

t0sh написа:
///MapTo написа:...и като дръпнах дръжка на врата,независимо коя плафона вътре светна ...

това го има по принцип като екстра, какъв е шанса да не си усетил че и ти я имаш?

иначе кофти случка, дупки навсякъде колкото щеш :|

не мисля,че я имам защото като излязох от дупката той светна...а това за дупките... :evil: :evil: :evil: дали каското ще покрие нещо като им цъфна с тази джанта и клекналата предница???
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 24 Дек 2006, 4:06

именно български пътища...да ги ...днес на мен заден ми замина от дупка на Г.М.Димитров и то пак с никаква скорост... гнусниаци, грам данък няма да им платя на тия лайнари! ходи купи са ново спортно окачване

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.President » 24 Дек 2006, 11:47

Burningparis написа:именно български пътища...да ги ...днес на мен заден ми замина от дупка на Г.М.Димитров и то пак с никаква скорост... гнусниаци, грам данък няма да им платя на тия лайнари! ходи купи са ново спортно окачване

То си еб...ло ма..кта по тия пътища да им плюем и на данъци и застраховки и т.н. На всичкото отгоре и винетки плащаме и пак са зле. Тука във Варна няма една хубава улица, която да е равна освен 2-3 отсечки, които направиха скоро.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 520i E39 Touring M54

Мнение от m@rtin » 24 Дек 2006, 14:36

///MapTo написа: дали каското ще покрие нещо като им цъфна с тази джанта и клекналата предница???

Мисля че би трябвало да покрие щетата,това си е един вид ПТП.Един френд мина през едни мн високи жп релси с форд-чето и си съдра цялата кола отдолу,стана едно мазало...Ама каското му покри почти всичко

ентусиаст
Аватар
Кара: 525XD LCI

Мнение от Lacho » 24 Дек 2006, 18:44

martin318 написа:
///MapTo написа: дали каското ще покрие нещо като им цъфна с тази джанта и клекналата предница???

Мисля че би трябвало да покрие щетата,това си е един вид ПТП.Един френд мина през едни мн високи жп релси с форд-чето и си съдра цялата кола отдолу,стана едно мазало...Ама каското му покри почти всичко

Да ама трябва протокол от КАТ. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 24 Дек 2006, 18:50

Lacho_ написа:
martin318 написа:

Да ама трябва протокол от КАТ. ;)

мдам последния път като ги виках за такова нещо ... ми писаха акт за несъобразяване с пътната обстановка ... (е той отпадна ама само разправии)
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Аватар

Мнение от ///MapTo » 24 Дек 2006, 21:26

Sharo написа:мдам последния път като ги виках за такова нещо ... ми писаха акт за несъобразяване с пътната обстановка ... (е той отпадна ама само разправии)

е,да е жив и здрав dizelboy и стикера на задното ми стъкло... :mhihi: :mhihi: :mhihi: чудеса направиха...днес се върнах там и инсценирах,че ей-сега се е случило,извадих кривата джанта от багажника,крика,ключа и ги викнах...дойдоха изключително бързо имайки предвид,че сме 24.12 и се почна огледа...и на мен искаха да ми пишат акт за несъобразяване с обстановката,но като излезе 2-рия катаджия и видя колата и стикера на задното стъкло и ми вика споко споко,ще изкараме дупката виновна и няма да има акт..в следващия момент ме пита "ти познаваш ли dizelboy??" :shock: :shock: :shock:...та се разминах по тъч линията този път :D за което съм безкрайно благодарен,за това че го има форума,че ви има и вас....Весели празници ;)
Изображение
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 25 Дек 2006, 19:56

Е, екстра баце, ше минеш 1-2 метра далавера ;) а тоз чиляк с нафтата да го почерпиш доволно ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 25 Дек 2006, 20:19

///MapTo написа:...

баце, ако на мене искат да ми пишат АКТ за "несъобразяване с пътната обстановка", за това, че съм нацелил дупка и съм си потрошил колата, ще им е*а пич*ата лелина! Не знам как си се сдържал, д*ба и кретеноидите. :evil: :evil: :evil:

Баси хората, оппа, полицайте. То това не е човек. Започвам да се питам дали наистина има нормални полицай. Всмисъл, такива, които се държат адекватно. :shock: :shock:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Аватар

Мнение от ///MapTo » 26 Дек 2006, 0:05

vicho написа:......

да ти кажа,те си бяха прави,защото ямата беше от пътния банкет...смисъл 1/2 метър от асвалта го нямаше...точно преди нея имаше стълб с 3 знака ограничение 40,пропусни насрещно движещите се и неравности по пътното платно...това става точно на завой и стеснен участък от пътя...щом не съм успял да реагирам адекватно,ако там имаше човек на мястото на дупката...нали се сещаш :( :( :( но изкараха дупката виновна :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 26 Дек 2006, 1:09

подлакатника е читав още нали >?
:mhihi: честита колада !!!!!!!
Изображение

Аватар

Мнение от ///MapTo » 26 Дек 2006, 14:56

mitak_o написа:подлакатника е читав още нали >?
:mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Спамер....честита коледа!!!!
Изображение
Изображение

Назад към E36