Горивен филтър...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Горивен филтър...
Реших да сменя горивния филтър на дизела и ми поискаха цена 80 лева -това реално ли е ?
Има ли алтернативи- и ако Да -жокери...
Благодаря предварително
Благодаря предварително

- pit55
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бос през тръни
- Детайли за колата: 325TDS комбинезон, 728i
80 лева филтър и 80 работата
..." нали караме бимери -значи пари имаме"
филтър бош го купих за малки пари ...непомня 20 или 25 ...може и 30 дабеше
а на тоз дето ти е дал такава цена да му излязат 80 цирея там дет си требе

филтър бош го купих за малки пари ...непомня 20 или 25 ...може и 30 дабеше

а на тоз дето ти е дал такава цена да му излязат 80 цирея там дет си требе

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
бензиновия е 41 във вари за 316, само тва мога да ти кажа, дизеловия е нормално да е по скъпо, ама чак двойно, незнам 

- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Горивен филтър...
NS325TDS написа:Реших да сменя горивния филтър на дизела и ми поискаха цена 80 лева -това реално ли е ?
Къде ти я поискаха тая цена? Ако не е било в Камор или Дару - там провери ли?
Бих те посъветвал консумативите да си ги взимаш от там (маслото вече си е по твой избор

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
Re: Горивен филтър...
да има жокери отиваш в магазина и казваш ,че искаш горивен филтър за (не се смейте)ФОРД ЕСКОРТ/ОРИОН 1,6 ДИЗЕЛ....3 години карам с такъв 1/1 с бмв 318/325 тд/тдс......и сега най-интересното 9 лв .....да правилно сте ме разбрали ,нищо не се преправя или тем подобни .отвиваш стария и завиваш новияNS325TDS написа:Реших да сменя горивния филтър на дизела и ми поискаха цена 80 лева -това реално ли е ?
Благодаря предварително

- shark
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46-320 CI и Паджеро 3200
- Мечтае да кара: X6
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Ще се опитам да бъда полезен малко
. Говоря по памет така че винаги има шанс да греша нещо.
Та по въпроса - горивните филтри за TDSките са два вида. Единият вид е по-евтин от другия. Не знам точно кой вид е за твоята кола защото не и знам точните данни. На външен вид разлики няма във филтрите. Няки хора казват че единия има клапан а другия няма, но това не е така. И двата имат клапан. Говоря за филтри на фирмата HENGST FILTER. За цените мисля че единия се върти между 60-80 лв а другия е по-евтин (това го казвам по памет може и да греша). каталожните номера на Hengst са WK117H и WK118H (пак по памет ги казвам). И двата филтъра ще станат на колата и не мога категорично да ти кажа дали с някой от двата ще има прпблеми. Имам познати които са слагали и двата вида и нямат проблеми с никой.
Ти решаваш какъв филтър да сложиш, но поне гледай със сигърност да е читава фирмата производител. А инъче хората в магазините имат каталози и ще ти кажат кой точно вид е за твоята кола.
Ако нещо съм пропуснал или объркал моля да ме извините
.

Та по въпроса - горивните филтри за TDSките са два вида. Единият вид е по-евтин от другия. Не знам точно кой вид е за твоята кола защото не и знам точните данни. На външен вид разлики няма във филтрите. Няки хора казват че единия има клапан а другия няма, но това не е така. И двата имат клапан. Говоря за филтри на фирмата HENGST FILTER. За цените мисля че единия се върти между 60-80 лв а другия е по-евтин (това го казвам по памет може и да греша). каталожните номера на Hengst са WK117H и WK118H (пак по памет ги казвам). И двата филтъра ще станат на колата и не мога категорично да ти кажа дали с някой от двата ще има прпблеми. Имам познати които са слагали и двата вида и нямат проблеми с никой.
Ти решаваш какъв филтър да сложиш, но поне гледай със сигърност да е читава фирмата производител. А инъче хората в магазините имат каталози и ще ти кажат кой точно вид е за твоята кола.
Ако нещо съм пропуснал или объркал моля да ме извините

От магистралата слезнах в Пловдив-на Карловско шосе ми ги поискаха тези 80 лева...
А реших ,че е за смяна защото на 190-200 след около минута ми изчезваше мощноста и го отдадох на недостиг на гориво...
Ама като казаха тази цифра се замислих и споделих тук ...
Обиколих из магазините и наистина цените варират 30-80лева ...
и затова се чудя кой да е скъпия или 30 лева или
фордовия ...
А реших ,че е за смяна защото на 190-200 след около минута ми изчезваше мощноста и го отдадох на недостиг на гориво...
Ама като казаха тази цифра се замислих и споделих тук ...
Обиколих из магазините и наистина цените варират 30-80лева ...
и затова се чудя кой да е скъпия или 30 лева или

- rumentanka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91
- Детайли за колата: 143 к.с. 2009г.
Колега,според мен по-добре си вземи фордовия,аз лично карам със филтър от MAN(камион)-10 лв.Нямам никакви проблеми,по-рано си бях взел някакъв по каталог за БМВ за 39лв.-никаква разлика.
15 мнения
• Страница 1 от 1