318i загрява на газ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: 318i загрява на газ
проблема е решен ходих в орландовци софия в някакъв сервиз смениха ми радиатора няква перка термостата и още някакви работи ми каза майстора че е сменил и за сега сичко е ток и жица <3 излезна доста солено около 160-180 лева ми струваха частите + още около 40-50 за смяната само на мен ли ми се струва малко скъпичко или попринцип частите за баварските рицари са толко надути? :Д
- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
bmwFan<3 написа:проблема е решен ходих в орландовци софия в някакъв сервиз смениха ми радиатора няква перка термостата и още някакви работи ми каза майстора че е сменил и за сега сичко е ток и жица <3 излезна доста солено около 160-180 лева ми струваха частите + още около 40-50 за смяната само на мен ли ми се струва малко скъпичко или попринцип частите за баварските рицари са толко надути? :Д
То само термостатът ти е минимум 15-20 лева, труд 40-50 лева + "някаква" перка, ако имаш предвид виското и то е около 60-80 лева и то просто някаква си марка, но не и оригинално + "някакви" части и накрая излиза, че или си с някакъв евтинджос радиатор или е втора употреба, но по-важното е, че ако ти се вижда скъпо явно си объркал форума. Сега сериозно не знам какво си имал до момента, но съм сравнявал цени на части с познати, които карат други коли и не ми се е струвало, че цените са нещо кой знае какво, но щом така казваш.....
Карам бавно! Стигам Бързо!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Само радиатора е 300лв ако е прилична марка или 150-тина китайски. За 180 и споменатите части залагам, че по-скоро нищо не са сменили, а са отстранили някакъв проблем по газовата или най-много да са сменили термостата.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2