Откраднати халогени + счупени сттойки- какво, да купувам?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- jakson
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E38
- Детайли за колата: Седан , 1993 , 1.6 I , М40
Откраднати халогени + счупени сттойки- какво, да купувам?
За пореден път автомобилът ми стана "донор" на части за някой колега с Е36ца.
Не само са ми откраднали халогените, но са ми счупили и стойките, които ги държат.
Намерих халогени в един сайт http://www.avtosklad.bg/%D1%85%D0%B0%D0 ... 5%D0%BD-(e)-%D0%B7%D0%B0-bmw-%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F-3-e36-sdn-1990-1998
Но не ми е ясно, дали ми трябва още нещо? Показвам веднага и какво "имам" останало на бронята
Не само са ми откраднали халогените, но са ми счупили и стойките, които ги държат.
Намерих халогени в един сайт http://www.avtosklad.bg/%D1%85%D0%B0%D0 ... 5%D0%BD-(e)-%D0%B7%D0%B0-bmw-%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F-3-e36-sdn-1990-1998
Но не ми е ясно, дали ми трябва още нещо? Показвам веднага и какво "имам" останало на бронята
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Re: Откраднати халогени + счупени сттойки- какво, да купувам
нищо не ти трябва , халогените идват сьс стойките , махаш твоите , които както виждам едната е счупена и слагаш новите 

- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
колега сега видях линка тук става дума за един брой , цената е висока , купи си от тук http://www.alo.bg/3585157 аз имам сьшите - за два броя , комплект
- jakson
- ентусиаст
-
А на онзи с отрязаният кабел, там нещо липсва май? Има в дясната си част някаква липса
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
отрязали са буксите от кабелите , новите са с буксите само трябва да си запоиш кабелите , ламаринката която закопчава халогена ,нея я няма , новите са сьс всичкоjakson написа:А на онзи с отрязаният кабел, там нещо липсва май? Има в дясната си част някаква липса
- jakson
- ентусиаст
-
Точно там на отрязаната букса, нещо липсва от бронята, защото има 2 дупки, които ги няма от другата страна
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Нищо не ти липсва от бронята.
Тия халогени от линка в ало.бг не стават на твоите стойки, тъй че си ги слагай с техните. Отчупи крачетата с които се свалят и ги вържи с по една свинска опашка за стойката за да не могат да ги свалят от външната страна на бронята повече.
Тия халогени от линка в ало.бг не стават на твоите стойки, тъй че си ги слагай с техните. Отчупи крачетата с които се свалят и ги вържи с по една свинска опашка за стойката за да не могат да ги свалят от външната страна на бронята повече.
стойката с отрязаната букса нещо е излезнала от външната страна, счупило се е крачето май
- jakson
- ентусиаст
-
Значи не липсва нищо от тези дупки
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Баси, колко човека да ти кажат че нищо не липсва?
Ако искаш да чуеш, че нещо ти липсва- да. Там стоят радарите на автопилота и струват 5к
Карай без тях по-добре.
Ако искаш да чуеш, че нещо ти липсва- да. Там стоят радарите на автопилота и струват 5к

точно там изглежда, че е счупена стойката и затова е така навън излезнала. виж ако взимаш стойки може да ми продадеш дясната, защото аз поне не намерих някой да продава само една
- jakson
- ентусиаст
-
bum_bum написа:Баси, колко човека да ти кажат че нищо не липсва?
Ако искаш да чуеш, че нещо ти липсва- да. Там стоят радарите на автопилота и струват 5кКарай без тях по-добре.
Всичко е точно! Забих по 1 винт на мястото на счупените крачета и всичко е 6. Тези, които са ги крали са били баси мизерниците... 1-во са откраднали 2 различни халогена, които на старо струват не повече от 30-тина лева и са ми счупили стойките. Питам ги аз... Струва ли си, да си рискуваш живота за 30лв?! Оказа се, че и един съсед е станал свидетел, но решил " че някой е на зор" и не е е реагирал... Има "следи"... всичко е въпрос на време...
Нека на който му липсва нещо, просто да си го купи... има много автоморги, много колеги си разпродават автомобилите на части, цените са доста сносни и можете, да си изберете, ако не ви харесва... просто не купуваш! А не да се дупиш, да крадеш от на хората автомобилите! И останалите колеги, бъдете по-бдителни с частите на старо, защото утре на вас може, да ви се наложи, да търсите и да ремонтирате поражения от поредната кражба!
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Не се хаби да слагаш други халогени - пак ще ги свалят, освен ако междувременно не си започнал да я криеш в гараж. Нищо не помага, моите ги бях лепил с черен монтажен силикон и пак успяха да ги свалят барабар с датчика за външна температура. Сега съм с капачки, а халогените чакат по-добри времена под леглото.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- mafiata_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i
- Мечтае да кара: Самолет
Хората по нагоре са ти написали хващаш ги от вътре със свински опашки и другия път ако искат да ги крадят ще трябва да ти свалат и бронята но и за това как да не ти вземат бронята също има тема 

- jakson
- ентусиаст
-
mafiata_ написа:Хората по нагоре са ти написали хващаш ги от вътре със свински опашки и другия път ако искат да ги крадят ще трябва да ти свалат и бронята но и за това как да не ти вземат бронята също има тема
В какъв свят живеем...
Еми... законът е безсилен колеги! "Решаваме си проблемите", кой както намери... ако ме разбирате... те ходят и по двама, носят отвертка, инструменти, нож, клещи.... имайте го в предвид... бъдете подготвени и хич не чакайте полиция и т.н... защото те свалят и изчезват...
15 мнения
• Страница 1 от 1