Карали ли сте с масло "BMW"
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Карали ли сте с масло "BMW"
Колата ми беше с Кастрол, но след посещение в сервиза в който ми я поддържат го смениха с масло марка BMW. Някой от вас карал ли е с такова и какви са ви впечатленията от него. Кое от двете е по-надеждно и кое масло според вас е най-добро за двигател 1.8 113 hp?

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: Карали ли сте с масло "BMW"
X-citer написа:Колата ми беше с Кастрол, но след посещение в сервиза в който ми я поддържат го смениха с масло марка BMW. Някой от вас карал ли е с такова и какви са ви впечатленията от него. Кое от двете е по-надеждно и кое масло според вас е най-добро за двигател 1.8 113 hp?
bmw маслото всъщъност е Castrol в дару кар има наливно бмв масло
10w40 9и не6то е литъра, ако ти е над 100 000 км колата сипвай смело
аз 4акам да дойде време за смяната на мойто и ще си сипя такова
- val
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Е46 М3
- Детайли за колата: чудесна :)
аз карам с такова масло, доволен съм, а освен това четох в официалния сайт, че това е най- доброто за тези автомобили.
let the BMW be with you
- DIDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d '04
Dimitar написа:Едно и също е. Това е масло Castrol продавано под марката на BMW.
ТОЧНО ТАКА!
Обаче аз карам с пълна синтетика Castrol TWS 10W-60 Motorsport и съм много по доволен. Карам го по оил-сервисе индикатора.
Двигателя е по-безшумен, по-лесно качва оборотите, никакви
шумове, спокойно караш във високите обороти, прави 2 пъти по-здрав
маслен филм по лагерите и другите триещи части, почти не променя
характерисистиките си през целия пробег а и двигателя е безупречно
чист - какво повече да искам?
А колкото до маслото BMW High Power Special 10w-40 - това си е чист
Castrol GTX3 Magnatec 10w-40 което също е супер масло.
BMW - Усещане за автомобил
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
здр.,
в момента съм с BMW 10W40,доволен съм от него,няма място за съмнения.Сипвай смело.Взех го на цена 8.90 лева.
в момента съм с BMW 10W40,доволен съм от него,няма място за съмнения.Сипвай смело.Взех го на цена 8.90 лева.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
И аз така знам за масло БМВ=Кастрол, а като чета темите за маслото въобще из форума, все повече се замислям дали все пак да не почна да сменям в ДАРУ? 9 лв. на литър звучи доста прилично, някой знае ли колко излиза цялата процедура с филтрите? Само тая работа със записването не ми харесва, ама ще я преживея
И все пак, аз ли съм единствения тук, дето кара с полусинтетика ТОТАЛ

И все пак, аз ли съм единствения тук, дето кара с полусинтетика ТОТАЛ

Never mistake motion for action...
Castrol RS 0W40 ............много съм доволен......за 4К км съм долял само 100 г........няма да ви казвам че с Мотула който карах преди пак пълна синтетика за 10К км долях 3 литра...и все нямаше ...то само на събора замина 1 литър:cry:
Кастрола го купих по 20 лв литъра......+ филтър БМВ за 14 лв.....междудругото гледах после същото масло на други места.....по скъпо е с 1-2 лв....така че Дару невинаги са кожодери

Кастрола го купих по 20 лв литъра......+ филтър БМВ за 14 лв.....междудругото гледах после същото масло на други места.....по скъпо е с 1-2 лв....така че Дару невинаги са кожодери

Аз също съм тествал БМВ масло, което купих от Дару кар. Това, което взех беше 15w40 - минерално. Мотора работи добре с това масло. Цената му беше прилична, мисля че беше около 7лв. за литър. Castrol 10w40 ми е направил много добро впечатление и съм решил да не правя повече тестове на масла. Castorl-a е малко скъп, но мисля, че си струва парите.
BMW 318i touring E30 '90
- KUPETO
- кандидат ентусиаст
-
БМВ маслото не е ли на Лемфюйдер,обърнете внимание какво пише отзад!(Не е кастрол)

Пътят към АДА е обсипан с добри намерения!
10 мнения
• Страница 1 от 1