парното духа само топло..

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

парното духа само топло..

Мнение от n.kostadinov » 12 Яну 2016, 17:18

Привет колеги,проблема е следния–откакто си взех е36-цата парното духа само топло и то само от шофьорската страна.С дигиталния климатроник съм и като обърна градусите от двете страни на студено,започва да духа студено но само от пасажерската страна,а от шофьорската си продължава на горещо.И това е така на стъклото и в краката,а на средния ред духалки,който е към пътниците си духа каквото му задам тъй като той се контролира с отделна врътка механично.Карах така цяло лято,голяма мъка,то така и климата не мога да си пусна абе ужас....Преди седмица я вкарах в сервиза и за други проблеми и обслужване.Наложи се да сменим и радиаторчето на парното тък като се беше задръстило и така и така се наложи сваляне на таблото казах на майстора и за този проблем.Той както и аз си помисли че проблема ще е с клапите от шофьорската страна и ще го решим лесно.Е да ама не,проблема със сигурност не е в клапите-всички си работят и отварят и затварят.Някой има ли идея къде да търсим,че лятото ще дойде и не ми се мисли :(
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Re: парното духа само топло..

Мнение от ивчо » 12 Яну 2016, 17:55

Ами да бяхте сменили и клапаните на парното, или поне да ги ревизирате ! На маркучите клапаните говоря, не на "прасето" !
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Re: парното духа само топло..

Мнение от ares2 » 12 Яну 2016, 19:00

клапаните може да са блокирали. провери ги дали се чуват като им подадеш 12 в
Изображение

Назад към E36