Проблем с ксенон на късите светлини Н1
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Tisho_BMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 черна,Е60 синя
Проблем с ксенон на късите светлини Н1
Здравейте колеги,проблема е че като карам на къси и колата мине през неравност и ксенона на късите изгасва и на 2-та фара,преди време на единия само изгасваше.Като ги изключа и ги пусна пак,работят и като тръсне в по голяма дупка спират.Проблема в самите лампи ли е или баластите на ксенона.Някой да препоръча ксенон от който е доволен Н1.Благодаря.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: Проблем с ксенон на късите светлини Н1
Ми купи си по-качествен ! Аз пазарувам само от тук - http://xenon.bg/ ! 34-ката е пак с H1, карам с такъв от 85 лв вече година и няма път в който да е дал дефект или да не запали !
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- expl0de
- младши ентусиаст
-
- Кара: e92, f30
- Мечтае да кара: M4
Баластите ти сигурно висят във въздуха. Хвани ги някъде здраво със свински опашки.
- Tisho_BMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 черна,Е60 синя
expl0de написа:Баластите ти сигурно висят във въздуха. Хвани ги някъде здраво със свински опашки.
Захванати са с болтове здраво за купето всичко е както трябва свързано,ксенона е поставен 2011-та година.
- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
Според мен баластите ти са за смяна. Аз си взех от ибей двата за около 27 - 28 $. Вече около година нямат грижа. Купувал съм и от почти може да се каже най - евтините за 8$ бройката и също нямат кусури. Нз защо много хора предпочитат да дадат двойно повече за същото. Може би са по - богати от мен, защото не вярвам да съм просто по - умен от тях. Това последното в кръга на шегата, разбира се
.

Карам бавно! Стигам Бързо!
5 мнения
• Страница 1 от 1