Проблем с ел. стъкло
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с ел. стъкло
Здравейте,имам странен проблем със предното дясно стъкло на е36 купе.Бях свалил прозореца до половината и свалях акумулатора,след това прозореца се сваляше и вдигаше само до половината до кадето беше преди да сваля акумулатора.Сега го свалих целия прозорец до доло пак откачих акумулатора и сега въобще не иска да се вдига. Някакви идеи от какво може да е ?
- marioneikov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36 в проект
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Проблем с ел. стъкло
Закарай я на някой ел-аджия да я види моята правеше подобен проблем, само се сваляше, но не се вдигаше и се оказаха някакви бушони...

Натисни ключето за да симулираш затворена врата и опитай да го вдигнеш. При мен се получи, но внимавай колко ще се вдигне!!! По принцип има ограничител, но все пак внимавай.
Няма отделни предпазители за сваляне и вдигне.
Няма отделни предпазители за сваляне и вдигне.
- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
И на мен ми се е случвало това нещо. С няколко опита, както е казал колегата преди мен, стъклата се нагодиха както си трябва. Няма нищо притеснително щом машинката работи (отваря и затваря прозореца макар и до половината).

Проблема се реши както каза колегата spirco ,благодаря му отново.Дано бъде от полза и за други 

колега най-лесния начин заключваш и о задържиш ключа да си ги вдигне конфорт модула, става така защото след като си го закачил ак. мисли че са догоре и трябва да се обучат
7 мнения
• Страница 1 от 1