странен проблем със светлините на табелката на задния номер.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- val
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Е46 М3
- Детайли за колата: чудесна :)
странен проблем със светлините на табелката на задния номер.
Странно но факт! Когато затворя задния капак и колата не е запалена лампичките, които осветяват задната табелка на номерата светят (доста слабичко, но все пак...). Когато запаля колата или отворя капака - те изгасват, а когато запаля габаритите- започват да светят с нормална сила. Според вас това нормално ли е? И как може да се коригира,ако не е нормално?
let the BMW be with you
- KUPETO
- кандидат ентусиаст
-
Незнам точно как да го оправиш,но и аз имам подобен проблем!Значи нали знаете че купетата Е-36 имат някакво свойство на вратите като дръпнеш дръжката на вратата стъклото пада един пръст на доло автоматично,и така аз като отворя багажника ми пада един пръст на доло дясното стъкло и ми изгасят крушките на задната табелка!!!!!
Ходил съм при алармаджия и ми е казвал ,че това са объркване на кабели при поставяне на аларма,но ако са правели и друго по колата свързано с кабелите не се знае какво може да е
С две думи намери си хубав Жичкаджия
Ходил съм при алармаджия и ми е казвал ,че това са объркване на кабели при поставяне на аларма,но ако са правели и друго по колата свързано с кабелите не се знае какво може да е

С две думи намери си хубав Жичкаджия

Пътят към АДА е обсипан с добри намерения!
- val
- младши ентусиаст
-
тези дни имах време да се позанимавам и по странен начин отстраних проблема - започнах да измервам как е положението с напреженията по разни точки от веригата, направих един мост за да подсигуря масата и взех че изгорих един бушон, след това го смених и нещата взеха, че се нормализираха и сега всичко е тип-топ 

let the BMW be with you
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
дано си отстранил проблема батка. изкрено ше се радвам за теб ама не ми се вярва 4е си го оправил... ше видим дали ше имаш проблеми пак в скоро време. дано да нямаш де...

- val
- младши ентусиаст
-
7 мнения
• Страница 1 от 1