Тапицерията
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Тапицерията
на 316'92 ми се съдра по шевовете между дунапрените на шофьорската седалка и задната.
Някой да има идея къде могат да ми я възстановят.
Много ще съм Ви благодарен ако ми кажете къде мога да намеря оригинална тапицерия за БМВ или поне такава която да става за този тип седалки.Ако може и цени. Инфо за магазини във Варна също ме устройва.
Много ще съм Ви благодарен ако ми кажете къде мога да намеря оригинална тапицерия за БМВ или поне такава която да става за този тип седалки.Ако може и цени. Инфо за магазини във Варна също ме устройва.
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: Тапицерията
pavlov написа:на 316'92 ми се съдра по шевовете между дунапрените на шофьорската седалка и задната.
аз имам познат автотапицер за около 200лв прави кожен салон, а само за поправки може6 да го питаш 08887571647 Захи се казва. успех!!!
Последна промяна ludiagsm на 28 Юли 2003, 23:35, променена общо 1 път
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Мойта тапицерия е много запазена и се чудя ако ида при тия прошляци от горубляне дали няма да се навият на бартер с доплащане за кожена на някоя кола от тези, които продават.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
И аз се замислям да пипна нещо по тапицерията (полукожа например), ама трудно се намира читав тапицер. Та ако някой е останал доволен от такъм, нека сподели! Иначе идеята за бартер (с доплащане) не е никак лоша. С кожа или без, те ще вземат еднакви пари. На Горубляне са готови на всичко за някой лев отгоре. Като търсех баварец, там имаше един не-лош, ама без клима. Пича, дето го продаваше веднага предложи да ми свали от една Е30, щял и майстор да ми препоръча
Та можеш да опиташ, успех!

Never mistake motion for action...
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
аз имам оферта за целия салон 250лв с 4ерна изкуствена кожа , която е специално за автомобили, ина4е има и оферта с естествена
1000лв!!!

- val
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Е46 М3
- Детайли за колата: чудесна :)
аз имам същия проблем с тапицерията, но нещо ми се струват доста солени цените и несигурни услугите. На едно място ми предложиха да ми направят калъфи "по поръчка", матеряла ми се видя много добър, показаха ми и кола, която са я направили там и изглеждаше наистина добре. Цената е 120лв. Ако имаш инстерес ще пиша подробности.
let the BMW be with you
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Леле, леле! Изкуствена кожа! Не се лъжете в никакъв случай! Ако ще и специално за изтребители да е! Тя и естествената позапарва ако няма клима, ама изкуственяка направо не се трае! Имам неприятни спомени от една добра кола с такъв недобър салон (поне и на тия дето я гепиха нещо да им е гадно
) По-добре тапицерия от плат, а по възможност истинска кожа (ама ми се струва, че може да се намери оригинален кожен салон и под 1000 лв. - 600-700 е ОК)

Never mistake motion for action...
imirdalf написа:Аз незнам кои е видиал и една читава тапицериа на Горублиане...Всичките Е36 които съм видиал имат дупки или са с изтрити салони ...Дайте някои добри майстори най накрая...и да не са дерачи на кожи :-)))))))))
В Париж нема ли

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Lion написа:Леле, леле! Изкуствена кожа! Не се лъжете в никакъв случай! Ако ще и специално за изтребители да е! Тя и естествената позапарва ако няма клима, ама изкуственяка направо не се трае! Имам неприятни спомени от една добра кола с такъв недобър салон (поне и на тия дето я гепиха нещо да им е гадно) По-добре тапицерия от плат, а по възможност истинска кожа (ама ми се струва, че може да се намери оригинален кожен салон и под 1000 лв. - 600-700 е ОК)
Ми за естествената някъде из форумите на дир.бг разправяха, че се жули и мн бързо се протривала, изкуствената била по- добра. За запарването вече е ясно, ако няма клима си загубен

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
imirdalf написа:Аз незнам кои е видиал и една читава тапицериа на Горублиане...Всичките Е36 които съм видиал имат дупки или са с изтрити салони ...Дайте някои добри майстори най накрая...и да не са дерачи на кожи :-)))))))))
То принципно и едно свестно Е36 няма ама все понякога изпада нещо ..
15 мнения
• Страница 1 от 1