Тапицерията

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Тапицерията

Мнение от pavlov » 27 Юли 2003, 11:11

на 316'92 ми се съдра по шевовете между дунапрените на шофьорската седалка и задната.
Някой да има идея къде могат да ми я възстановят.
Много ще съм Ви благодарен ако ми кажете къде мога да намеря оригинална тапицерия за БМВ или поне такава която да става за този тип седалки.Ако може и цени. Инфо за магазини във Варна също ме устройва.

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 27 Юли 2003, 13:19

абе знам едни в София...ама на един приятел му зеха 160 кинта да му направят дивана...та незнам дали нема да ти свалят кожата....ако все пак те интересува каде е пиши ще ти обясня
Изображение Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Re: Тапицерията

Мнение от ludiagsm » 27 Юли 2003, 17:50

pavlov написа:на 316'92 ми се съдра по шевовете между дунапрените на шофьорската седалка и задната.
Някой да има идея къде могат да ми я възстановят.
Много ще съм Ви благодарен ако ми кажете къде мога да намеря оригинална тапицерия за БМВ или поне такава която да става за този тип седалки.Ако може и цени. Инфо за магазини във Варна също ме устройва.

аз имам познат автотапицер за около 200лв прави кожен салон, а само за поправки може6 да го питаш 08887571647 Захи се казва. успех!!!
Последна промяна ludiagsm на 28 Юли 2003, 23:35, променена общо 1 път

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 27 Юли 2003, 21:54

В София имало един Факир на тапицерии-Жижеел някъде около орландовци,а взимал и тънко

Потребител
Аватар

Мнение от imirdalf » 18 Сеп 2003, 22:08

Што никои не отговариа за тапицериите ......доста е интересно за тиа кожени салони....
BMW si e nai gotinata marka ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 19 Сеп 2003, 12:49

Мойта тапицерия е много запазена и се чудя ако ида при тия прошляци от горубляне дали няма да се навият на бартер с доплащане за кожена на някоя кола от тези, които продават.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 19 Сеп 2003, 20:40

И аз се замислям да пипна нещо по тапицерията (полукожа например), ама трудно се намира читав тапицер. Та ако някой е останал доволен от такъм, нека сподели! Иначе идеята за бартер (с доплащане) не е никак лоша. С кожа или без, те ще вземат еднакви пари. На Горубляне са готови на всичко за някой лев отгоре. Като търсех баварец, там имаше един не-лош, ама без клима. Пича, дето го продаваше веднага предложи да ми свали от една Е30, щял и майстор да ми препоръча :) Та можеш да опиташ, успех!
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 19 Сеп 2003, 21:02

аз имам оферта за целия салон 250лв с 4ерна изкуствена кожа , която е специално за автомобили, ина4е има и оферта с естествена :) 1000лв!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 M3
Мечтае да кара: Е46 М3
Детайли за колата: чудесна :)

Мнение от val » 21 Сеп 2003, 15:29

аз имам същия проблем с тапицерията, но нещо ми се струват доста солени цените и несигурни услугите. На едно място ми предложиха да ми направят калъфи "по поръчка", матеряла ми се видя много добър, показаха ми и кола, която са я направили там и изглеждаше наистина добре. Цената е 120лв. Ако имаш инстерес ще пиша подробности.
let the BMW be with you

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 22 Сеп 2003, 9:42

Леле, леле! Изкуствена кожа! Не се лъжете в никакъв случай! Ако ще и специално за изтребители да е! Тя и естествената позапарва ако няма клима, ама изкуственяка направо не се трае! Имам неприятни спомени от една добра кола с такъв недобър салон (поне и на тия дето я гепиха нещо да им е гадно :twisted: ) По-добре тапицерия от плат, а по възможност истинска кожа (ама ми се струва, че може да се намери оригинален кожен салон и под 1000 лв. - 600-700 е ОК)
Never mistake motion for action...

Потребител
Аватар

Мнение от imirdalf » 22 Сеп 2003, 19:34

Аз незнам кои е видиал и една читава тапицериа на Горублиане...Всичките Е36 които съм видиал имат дупки или са с изтрити салони ...Дайте някои добри майстори най накрая...и да не са дерачи на кожи :-)))))))))

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 22 Сеп 2003, 20:19

imirdalf написа:Аз незнам кои е видиал и една читава тапицериа на Горублиане...Всичките Е36 които съм видиал имат дупки или са с изтрити салони ...Дайте някои добри майстори най накрая...и да не са дерачи на кожи :-)))))))))

В Париж нема ли :?
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 23 Сеп 2003, 9:53

Lion написа:Леле, леле! Изкуствена кожа! Не се лъжете в никакъв случай! Ако ще и специално за изтребители да е! Тя и естествената позапарва ако няма клима, ама изкуственяка направо не се трае! Имам неприятни спомени от една добра кола с такъв недобър салон (поне и на тия дето я гепиха нещо да им е гадно :twisted: ) По-добре тапицерия от плат, а по възможност истинска кожа (ама ми се струва, че може да се намери оригинален кожен салон и под 1000 лв. - 600-700 е ОК)

Ми за естествената някъде из форумите на дир.бг разправяха, че се жули и мн бързо се протривала, изкуствената била по- добра. За запарването вече е ясно, ако няма клима си загубен ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 23 Сеп 2003, 9:54

imirdalf написа:Аз незнам кои е видиал и една читава тапицериа на Горублиане...Всичките Е36 които съм видиал имат дупки или са с изтрити салони ...Дайте някои добри майстори най накрая...и да не са дерачи на кожи :-)))))))))

То принципно и едно свестно Е36 няма ама все понякога изпада нещо ..
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от imirdalf » 25 Сеп 2003, 10:06

Радо аз не питам за Париж ами за София :x ...

Назад към E36