вода в багажника :/

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

вода в багажника :/

Мнение от t0sh » 29 Сеп 2006, 1:50

пак проблемче ;)

случайно в багажника повдогнах кората за погледна при резервната гума, и установих с учудване че имам към поне 2 до 3-4 литра вода да се лумбурка долу ?!?! (като го цедих с парцала по преценка на око...)

днес валя дъжд и преди да се кача проверих, и НЕ тече от уплътненията на багажника, никъде не беше мокро :roll:

има 2 варианта:
1. под калника да имам дупка и като хвърля вода да се пълни, но тогава като валя лятото защо нямах? или сега се е пробило ??
2. като я миха да са напълнили отнякъде успешно, недозатворен капак или подобно, но отгоре тапицерията не беше мокра. .ил е изсъхнала бързо ?!

някой да е имал този проблем?
:help:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E53,BMW 730

Re: вода в багажника :/

Мнение от K 1 » 29 Сеп 2006, 11:34

t0sh написа:пак проблемче ;)

случайно в багажника повдогнах кората за погледна при резервната гума, и установих с учудване че имам към поне 2 до 3-4 литра вода да се лумбурка долу ?!?! (като го цедих с парцала по преценка на око...)

днес валя дъжд и преди да се кача проверих, и НЕ тече от уплътненията на багажника, никъде не беше мокро :roll:

има 2 варианта:
1. под калника да имам дупка и като хвърля вода да се пълни, но тогава като валя лятото защо нямах? или сега се е пробило ??
2. като я миха да са напълнили отнякъде успешно, недозатворен капак или подобно, но отгоре тапицерията не беше мокра. .ил е изсъхнала бързо ?!

някой да е имал този проблем?

Аз имах този проблем , мокреше ми багажника ,дори колоните на кората ми бяха изгоряли , но при мен проблема се реши като смъкнах задното стъкло и го сложих на ново,на мен ми пускаше от уплатненията

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 29 Сеп 2006, 12:44

мда но нямам вода по кората отзад, а тапицерията на багажника ми се стори суха, така че вероятно хвърля някъде отдолу :confused:

никой ли е нямал такъв проблем?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ахил » 29 Сеп 2006, 19:35

Здравейте.На мен ми влизаше вода от 2 места.От заден стоп и от задната броня която е близо до задния капак.
Свалих стопа и малко селиконче и всичко е 6.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 29 Сеп 2006, 23:26

Аз като си купих колата и като я закарах да я чистят и в гнездото на резервната гума инах около полвин литър, който повече така и не се събра, въпреки че наскоро не съм гледал, та според мен възможно ли е да се дължи на някакъв вътрешен конденз :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E53,BMW 730

Мнение от K 1 » 01 Окт 2006, 11:05

Dimo написа:Аз като си купих колата и като я закарах да я чистят и в гнездото на резервната гума инах около полвин литър, който повече така и не се събра, въпреки че наскоро не съм гледал, та според мен възможно ли е да се дължи на някакъв вътрешен конденз :roll:

Хммм, половин литър конденз ...мале ,струва ми се невъзможно

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 01 Окт 2006, 15:25

Ми от какато я изчистих мина вече 3-4 месеца, бая дъждове и неколко градушки и няма нищо насъбрано :confused:
Изображение

Назад към E36