вода в багажника :/
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
вода в багажника :/
пак проблемче
случайно в багажника повдогнах кората за погледна при резервната гума, и установих с учудване че имам към поне 2 до 3-4 литра вода да се лумбурка долу ?!?! (като го цедих с парцала по преценка на око...)
днес валя дъжд и преди да се кача проверих, и НЕ тече от уплътненията на багажника, никъде не беше мокро
има 2 варианта:
1. под калника да имам дупка и като хвърля вода да се пълни, но тогава като валя лятото защо нямах? или сега се е пробило ??
2. като я миха да са напълнили отнякъде успешно, недозатворен капак или подобно, но отгоре тапицерията не беше мокра. .ил е изсъхнала бързо ?!
някой да е имал този проблем?

случайно в багажника повдогнах кората за погледна при резервната гума, и установих с учудване че имам към поне 2 до 3-4 литра вода да се лумбурка долу ?!?! (като го цедих с парцала по преценка на око...)
днес валя дъжд и преди да се кача проверих, и НЕ тече от уплътненията на багажника, никъде не беше мокро

има 2 варианта:
1. под калника да имам дупка и като хвърля вода да се пълни, но тогава като валя лятото защо нямах? или сега се е пробило ??
2. като я миха да са напълнили отнякъде успешно, недозатворен капак или подобно, но отгоре тапицерията не беше мокра. .ил е изсъхнала бързо ?!

- K 1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53,BMW 730
Re: вода в багажника :/
t0sh написа:пак проблемче
днес валя дъжд и преди да се кача проверих, и НЕ тече от уплътненията на багажника, никъде не беше мокро![]()
има 2 варианта:
Аз имах този проблем , мокреше ми багажника ,дори колоните на кората ми бяха изгоряли , но при мен проблема се реши като смъкнах задното стъкло и го сложих на ново,на мен ми пускаше от уплатненията
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
мда но нямам вода по кората отзад, а тапицерията на багажника ми се стори суха, така че вероятно хвърля някъде отдолу
никой ли е нямал такъв проблем?

никой ли е нямал такъв проблем?

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Аз като си купих колата и като я закарах да я чистят и в гнездото на резервната гума инах около полвин литър, който повече така и не се събра, въпреки че наскоро не съм гледал, та според мен възможно ли е да се дължи на някакъв вътрешен конденз 

- K 1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53,BMW 730
Dimo написа:Аз като си купих колата и като я закарах да я чистят и в гнездото на резервната гума инах около полвин литър, който повече така и не се събра, въпреки че наскоро не съм гледал, та според мен възможно ли е да се дължи на някакъв вътрешен конденз
Хммм, половин литър конденз ...мале ,струва ми се невъзможно
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
7 мнения
• Страница 1 от 1