Помогнете ако знаете!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- d_s_d2005
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 328I
- Мечтае да кара: E90 330I
Помогнете ако знаете!!
Здравейте приатели карам325ТДС та промбема е следният. Като запаля колата двигателят работи добре но след като излезе от синията зона почва да похлопва маи е клапан и то един максимум два!
Дали е от тях или нещо друго!!
Като загрее хубаво изчезва! От какво ли е???
Дали е от тях или нещо друго!!

- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
опиши по подробно проблема защо и при мен го имаше същият проблем със същият двигател е колата като твоята и докато разбера 4е е от шаибата на климатика ми побеля косата ,иначе правеше то4но тъка като тръгне да излиза стрелката от синята зона запо4ва едно тънко метално пречукване точно като клапан до като загрее хубаво и спираше
flober написа:опиши по подробно проблема защо и при мен го имаше същият проблем със същият двигател е колата като твоята и докато разбера 4е е от шаибата на климатика ми побеля косата ,иначе правеше то4но тъка като тръгне да излиза стрелката от синята зона запо4ва едно тънко метално пречукване точно като клапан до като загрее хубаво и спираше
същъят проблем беше и на едно приятелче. Шайбата на климатика се беше разхлабила и чукаше на метал...
Не съм бил като е сменя, но колата после спеше.
- d_s_d2005
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 328I
- Мечтае да кара: E90 330I
Значи смених амортесиорчето за ремаците ролките неги смених защото са здрави! Маслото от смяна до смяна 10000км харчи около 200гр. От както съм взел колата съм сменил термостата агренажната верига и термодатчика за втората степен на перката! Но май ще отварям и главата за този шум дразнещ е иначе шума е като на клапан и дори и да е загряла колата след като я исфорсирам се чува чък,чък,чък и исчезва дразнещо е! Но ще провеля и шайбата на климатика какво трябва да прави тази шайба!!
Само да кажа че колата лично съм я докарал от италия и е на 350000км. А колата е 98г. Доста запазена е с сравнение на горубляне!! Представям си тези на грубляне дето пишат 150000 на колко са
!!
Само да кажа че колата лично съм я докарал от италия и е на 350000км. А колата е 98г. Доста запазена е с сравнение на горубляне!! Представям си тези на грубляне дето пишат 150000 на колко са

- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
значи моята го правише същото , точно като клапан -и просто по случаиност разбрах че като пусна климатика това претракване заглъхва а по някога и спира след което свалих ремъка които върти компресора и шум няма и сега няма да го слагам докато не отстраня проблема
6 мнения
• Страница 1 от 1