Проблем с двигателя :(
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
Проблем с двигателя :(
Случи ми се следното:
Палим колата изнанадолно и не включвман на скорост, след около 400 метра си включвам и кво става давам газ и все едно не подава гориво както трябва , почнах да натискам педала на газта издаде звук на умрел трабант и угасна :О, опитах се да запаля, върта ключа нищо не става ни звук от двигатела ни нищо иначе вс. друго си работи даже се чуваше перката ( не е прегряла ) и чак на третия път запали и издаде гаден присецващ звук ама все едно съм се опитвал 1 час да запала задавена лада, шъкнах стрелката на оборотомера в червеното пофорсирах я малко и все едно си беше като нова, но после след около час пак тръгнах и съм си изключил пак и ката включа на скорост пак почна да присецва и изключих от скорост и тоя път не угасна, ама карам си аз около 5 км и все едно загубих всякаква мощност, натискам педала на газта до край и нищо не става бе :О ни звук ни шум и по некое време почна да дига уборотите ама доста гадно, пак присецваше (вс. тия работи на съединител разбира се ) и така карах още малко и този път като изключих тя угасн, тамън намалих да спирам да вида какво е и минах през некав трап, та друсна доста яко ( много хубав път) и тя се управи и посел 20 км път нищо и немаше, дърпаше се като заклан петел
от какво да е това ? да не е нещо от свещите или пък от бензина ( от тая бензиностанция не ми харесва бензина) ?
А да спомена че преди това я къпах
PLZZZZ HELP
това ми го прави път, случи ми се днес и не знам дали е само временно или е нещо по-сериозно
BMW 325i
Палим колата изнанадолно и не включвман на скорост, след около 400 метра си включвам и кво става давам газ и все едно не подава гориво както трябва , почнах да натискам педала на газта издаде звук на умрел трабант и угасна :О, опитах се да запаля, върта ключа нищо не става ни звук от двигатела ни нищо иначе вс. друго си работи даже се чуваше перката ( не е прегряла ) и чак на третия път запали и издаде гаден присецващ звук ама все едно съм се опитвал 1 час да запала задавена лада, шъкнах стрелката на оборотомера в червеното пофорсирах я малко и все едно си беше като нова, но после след около час пак тръгнах и съм си изключил пак и ката включа на скорост пак почна да присецва и изключих от скорост и тоя път не угасна, ама карам си аз около 5 км и все едно загубих всякаква мощност, натискам педала на газта до край и нищо не става бе :О ни звук ни шум и по некое време почна да дига уборотите ама доста гадно, пак присецваше (вс. тия работи на съединител разбира се ) и така карах още малко и този път като изключих тя угасн, тамън намалих да спирам да вида какво е и минах през некав трап, та друсна доста яко ( много хубав път) и тя се управи и посел 20 км път нищо и немаше, дърпаше се като заклан петел

от какво да е това ? да не е нещо от свещите или пък от бензина ( от тая бензиностанция не ми харесва бензина) ?
А да спомена че преди това я къпах

PLZZZZ HELP

BMW 325i
Последна промяна bmw325ci на 17 Сеп 2006, 17:30, променена общо 1 път
Re: Проблем с двигателя :(
bmw325ci написа:А да спомена че преди това я къпах
Мисля че сам си отговори

Изчакаи да поисахне и тогава кажи как е
- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
Е добре де ама аз не съм мил двигател и такива работи само отвънка, а и защо го прави 5 км след като тръгна а не примерно веднага, а и какво да съм намокрил та да гледам да го не мокря повече
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Наскоро на един колега му се беше намокрил компютъра в голям дъжд и му създаваше главоболия. Има под чистачките някви дренажни каналчета дето се запушват и така се мокри ЕКУ-то. Почакай да изсъхне;)

- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
Е то на мен при къпане на колата ми избива вода под стелките на предните седалки ама за това май имаше тема, а къде мога да си прочиста тия дренажни каналчета 

- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Аз съм единия колега с мокър компютър
По- точно -бях с мокър. Голяма хуйня докато го разберем, ама веще ще знам. Ако вземе да прекъсва, да не пали, първо гледам компа и тогава другите неща. та и ти си го погледни, поизчисти нещата около ниго, почисти тръбичките и си свиркай 

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
аз го почистих махнах калта и листата и малко като прикапа и пак същата работа,като покарам и по загрее явно изсъхва но това не си е работа,явно отнякъде пуска вода.пуснал съм и тема затова 

- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
spower написа:аз го почистих махнах калта и листата и малко като прикапа и пак същата работа,като покарам и по загрее явно изсъхва но това не си е работа,явно отнякъде пуска вода.пуснал съм и тема затова
Увий го в найлон. А ти сигурен ли си, че е ЕCU-то
8 мнения
• Страница 1 от 1