Имам всичко прекарано за телефон, но нямам телефон. Помощ !!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- bong_666
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535d F10
- Мечтае да кара: E39 M5
Имам всичко прекарано за телефон, но нямам телефон. Помощ !!
Здравейте на всички. Откакто съм купил колата, има една стойка за телефон в нея, която много ме мъчи. Днес реших да разглобя и да видя къде отиват кабелите, защото от това което намерих относно бмв телефоните, нищо не съвпада с това което е в моята кола.
Стойката която е сложена в колата е същата като тази :
Обаче стига толкова, стойката за самия телефон е sony qn-o11hl , проследявайки кабелите които отиват зад компютъра, намерих модула, който е една голяма кутия (прилича на колонка
) на която пише sony qn-010 HFk, понатам не съм се спускал с проследяването. Също така ми стана интересен и факта че имам странична антена (незнам дали е за радиото или телефона) и със и без нея радио си имам. По тези номера които намерих....телефон не открих. Утре ще кача снимки да добиете представа за какво става на въпрос и да видиме ще си намеря ли телефон или да си слагам bluetooth 
Стойката която е сложена в колата е същата като тази :
Обаче стига толкова, стойката за самия телефон е sony qn-o11hl , проследявайки кабелите които отиват зад компютъра, намерих модула, който е една голяма кутия (прилича на колонка

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bong_666
- кандидат ентусиаст
-
Re: Имам всичко прекарано за телефон, но нямам телефон. Помо
bong_666 написа:Утре ще кача снимки да добиете представа за какво става на въпрос и да видиме ще си намеря ли телефон или да си слагам bluetooth
Ето и въпросните снимки :
Това са буксите които отиват до стойката
Това е модула който намерих
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Колега това е афтърмаркет телефон, ако успееш да намериш работещ апарат с който да го ползваш ще заработи, но това не е нещо което ще ти хареса как работи, нито ще изкарва звука през колоните на аудио системата, нито ще се чува както трябва....
Изскуби го и го изхвърли, и без това само ще ти пречи
Изскуби го и го изхвърли, и без това само ще ти пречи

- bong_666
- кандидат ентусиаст
-
Това си мислех да направя...и го направих, къде ли не търсих, но апарат не намерих.....сиг. е мн остаряла техника, иначе си оставих само кабелите които са пуснати може би за захранване, този на антената и кожената стойката. Мислех си да си купя bluetooth за Cd-то, има такава опция и целта и е когато звънне телефона направо прехвърля звъненето на него и спира музиката, имам на него и букса за микрофон и ще стане супер. Ще трябва само да видя и една стойка за телефон, която да сложа на другата стойка
и май много стойки станаха...Но като за начало първо ще трябва да си намеря подходящо bluetooth устройство за Cd-to, но то ми е на др. кола и не му помня модела...беше някакво LG, но това не е проблем.
Все си мислех че е нещо фабрично, докато не се зачетох и не потърсих информация за телефонни апарати в Bmw, но когато видях че няма нищо написано относно Sony, реших да пусна темата. Благодаря ти колега и приятен ден

Все си мислех че е нещо фабрично, докато не се зачетох и не потърсих информация за телефонни апарати в Bmw, но когато видях че няма нищо написано относно Sony, реших да пусна темата. Благодаря ти колега и приятен ден

- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
Подобна тема: http://store.bmwpower-bg.net/forums/vie ... 8&t=312184. В момнета съм с ето това /"Siemens HKW-600 Bluetooth" /: http://www.youtube.com/watch?v=d-27IC5lsus; http://www.customstore.es/manos-libres/ ... 52341.html. Връзва се с телефона с блутут. Има микроон, говорител, панел и модул. Това е стар модел. Така я взех колата. В момента има различни модели и марки, но от това съм много доволен. Модула е вързан под борд комп. в дупката. Успех в избора!
5 мнения
• Страница 1 от 1