Въпрос за джанти?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- loveca1001
- кандидат ентусиаст
-
Въпрос за джанти?
Колеги някой да е запознат дали стайл 134 с гума 215/55/16 в стандартно е36 дали ще има проблем? Благодаря предварителни.
Re: Въпрос за джанти?
Ще опират със сигурност, освен ако не си стоковото, високо окачване. Но и тогава, имайки предвид, че е меко, като сложиш още някой в колата или багаж, пак ще ти трие. На джантите със същите параметри, бях сложил 205/55/16 и с ниско окачване минаваше на косъм.
- John_Abruzzi
- Потребител
-
- Кара: e36 318 m40b18
Колега какво е ЕТ на джантите ти ? Аз карам с 245 / 40 / 18 ... с нормалното окачване ... но ЕТ-то на джантите е = 40 ... не стърже никъде..Няма да имаш проблем освен ако не е много издупена навънка около Ет-20-25 ...
Докато минавам, ако не те опръскам с локвата...сам скачаш в нея!!!
- loveca1001
- кандидат ентусиаст
-
С нормалното окачване на е36 седан съм колега но както казваш с 205 може и да стане май.
- eko2282
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530D
http://www.bmwstylewheels.com/bmw/134
ето ги брат не са ет40...Тази сайта може да гледаш всички оригинални джанти. Стил 134 ет не е за троика. ет 20 стандартни на 5ца. За 3ка между ет 35 до 50 някъде мислия че са стандартни джанти. ет колко да е малък джантите излизат толкова на вън. 3ка която със сток окачване тези джанти пак ще опират калници ..Но ако мислиш че амортисори са твърди 205/55/16 ще станат без проблеми. Пробвай ги с Мишелин Пилот гуми че профила на гумата малко сабирана и не опираше в моята 3ка. Ето още един линк ти давам пишеш какви размери гуми и ет караш сега после какви искаш. Там ще ти показва разликата
http://www.rimsntires.com/specs.jsp .
Надявам се че съм помогнал. успех
ето ги брат не са ет40...Тази сайта може да гледаш всички оригинални джанти. Стил 134 ет не е за троика. ет 20 стандартни на 5ца. За 3ка между ет 35 до 50 някъде мислия че са стандартни джанти. ет колко да е малък джантите излизат толкова на вън. 3ка която със сток окачване тези джанти пак ще опират калници ..Но ако мислиш че амортисори са твърди 205/55/16 ще станат без проблеми. Пробвай ги с Мишелин Пилот гуми че профила на гумата малко сабирана и не опираше в моята 3ка. Ето още един линк ти давам пишеш какви размери гуми и ет караш сега после какви искаш. Там ще ти показва разликата
http://www.rimsntires.com/specs.jsp .
Надявам се че съм помогнал. успех

- loveca1001
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря колеги
джантите са с ет20 остава да се пробва и ще стане ясно с 205 гума се надявам да стане 

- loveca1001
- кандидат ентусиаст
-
Колеги сложих въпросните джанти оказа се че проблем няма с гуми 205 55 16, докато не пробвах с двама човека отзад на гърбиците леко закача във вътрешния ръб.Разгледах из форума и видях че този ръб може да се натисни и да се изглади
ако може някой колега от Стара Загора да ме посъветва къде могат да го направя да пише.Благодаря предварително 

7 мнения
• Страница 1 от 1