BMW E36 м броня
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Re: BMW E36 м броня
ааа знам ги аз тея "оригиналните" по 120 лв втора ръка 

малко он/офф топик.
по мои наблюдения, неоригиналните, но пластмасови брони са доста по-добър избор от някоя уцелилила тротоарите на половин континент.
И си пасват супер.
Чак се чудя на моменти как искат на някакви надрани и начупени на всевъзможни гадни и непоправими места пластмасарии повече пари от чисто нова пластмасова броня, била тя и неоригинална!
Стъкломатените ваденки не ги коментираме изобщо.
по мои наблюдения, неоригиналните, но пластмасови брони са доста по-добър избор от някоя уцелилила тротоарите на половин континент.
И си пасват супер.
Чак се чудя на моменти как искат на някакви надрани и начупени на всевъзможни гадни и непоправими места пластмасарии повече пари от чисто нова пластмасова броня, била тя и неоригинална!
Стъкломатените ваденки не ги коментираме изобщо.
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Няколко мои познати си закупиха от т.нар. "оригинални" пластмасови от ABS пластмаса брони по 170-200лв, и след 1-2 бордюра стават само на пластмаси
моята е от някаква дебела пластмаса (с нея купих първото си купе) и съм спрял в поне 20-30 бордюра в процеса на учене като свърши волана
късало ми се е въже за теглене, при което го застъпвам с гума и ми сгъва бронята под мотора - пак никакви проблеми. Просто НИЩО общо 
Е, ако човека е внимателен и си гледа колата и аз не виждам причина, порадия която да не си купи евтина броня.

моята е от някаква дебела пластмаса (с нея купих първото си купе) и съм спрял в поне 20-30 бордюра в процеса на учене като свърши волана

Е, ако човека е внимателен и си гледа колата и аз не виждам причина, порадия която да не си купи евтина броня.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
И двете са направени от ABS пластмаса, не виждам ква толко разлика, като натиснеш един бордюр къде бронята неможе да го качи отгоре с квато и да си се пука. Но тва се оправя без никви грижи с ABS, а смоличките е все едно да се опитваш да лепиш счупена чаша
Виж на е46 особено фейс купетата са по-здрави щото се огъват като мекици.

Виж на е46 особено фейс купетата са по-здрави щото се огъват като мекици.
- Amitival
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: e36 M3
дал съм много повече от 1 к
1вата м-кова когато я зех беше менте и я продадох за 100 кинта на някъв,2-рата м-кова платих 400 лева преди 4 години и повече,след 2 удара от въртене и ремонта на бронята до тук са поне 1000 и най-куриозното миналата година ми я откаднаха
,след това последва нова (демек 2-ръка от англичанка) м-кова броня която зех в моя цвят на колата за 350 лева и халогени оделно та пак станаха 500 и въздохопроводите,а сега съм заварил гайките за гредата и нз как ще бъде открадната,но нз и как ще я сваля ако се наложи

Lol какви са тези цифри тука , говорим все пак за Е36 не за X5/6
500лв само за предна броня си е чиста лудост , в Англия Е36 с М пакетче се намира за по 1500-2000лв , то само броните да продам и съм избил половината кола

500лв само за предна броня си е чиста лудост , в Англия Е36 с М пакетче се намира за по 1500-2000лв , то само броните да продам и съм избил половината кола

- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
един малко офф въпрос, неоригиналните м брони , пластмасови пасват ли добре към гредата и водачите на колата , в старите щипки от оригиналната броня ли се ползват за закачане към гредата или се взимат други по спешъл
?

6>4
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
don_gori написа:Lol какви са тези цифри тука , говорим все пак за Е36 не за X5/6![]()
Едно време като не всяка Е36ца беше с такива бяха по толкова. Моята първата я взех за толкова и беше супер качествена! За съжаление се потроши в една скоба. И на мен не ми върви на брони и аз съм заформил над 1000лв само от тях

ShibinG написа:един малко офф въпрос, неоригиналните м брони , пластмасови пасват ли добре към гредата и водачите на колата , в старите щипки от оригиналната броня ли се ползват за закачане към гредата или се взимат други по спешъл?
Пасват си директно фабричните.
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2