има ли разлика в размерите на coupe i sedan?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: има ли разлика в размерите на coupe i sedan?
Fking написа:дължината как е?
по4на да ми писва

не само на теб!
Fking - предполагам, че търсачката www.google.com ти е известна, също словосъчетанието E36 dimensions можеш да го скалъпиш и до 4-5 отворени сайта да имаш необходимата информация! Прави ми впечатление, че отваряш теми за щяло и нещяло, може би ще успееш да насочиш усилията си в проучване из интернет! Има доволно много информация по всяка тема, за която се сетиш ... Не навличай някаква доза неприязън от наша страна ...
Fking - предполагам, че търсачката www.google.com ти е известна, също словосъчетанието E36 dimensions можеш да го скалъпиш и до 4-5 отворени сайта да имаш необходимата информация! Прави ми впечатление, че отваряш теми за щяло и нещяло, може би ще успееш да насочиш усилията си в проучване из интернет! Има доволно много информация по всяка тема, за която се сетиш ... Не навличай някаква доза неприязън от наша страна ...
3 мнения
• Страница 1 от 1