Търся помощ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Търся помощ
Колеги. Извинявам се че зачеквам пак тази тема, ама моля някой ако има адрес или тел. на сервиз където могат да ми оправят климатроника да ми пише /духа само на 4. Явно изгорял резистор и смяна на филтър/. Звънях къде ли не . Всички са отпускари или не им се занимава с жичкаджийски работи, така че ме отебаха. А пък е тъпо да пътувам до морето така...
....на отпускарите приятна почивка
....на отпускарите приятна почивка

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
даи ми тел да ти звънна да ти обясня, или направо ходи в люлин 413 блок (това е точно до отбивката за околовръстното при Филиповци сити
)
Зад блока има едно гаражче, отижаш търсиш Мишо и казваш че те е пратил Тошо с черното БМВ, и на мен ми сменя климатроник ма аз бях с радиатор и перка (все още няям перка
)
той не е отпуска още и бачка добре на нормални цени

Зад блока има едно гаражче, отижаш търсиш Мишо и казваш че те е пратил Тошо с черното БМВ, и на мен ми сменя климатроник ма аз бях с радиатор и перка (все още няям перка

той не е отпуска още и бачка добре на нормални цени

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Tar!
Пробвай първо да си изчистиш резистора от нагар. Аз моя така направих и спестих 100 кинта.. Ако пък ти се дават действай.. ама на старо е толкова
Пробвай първо да си изчистиш резистора от нагар. Аз моя така направих и спестих 100 кинта.. Ако пък ти се дават действай.. ама на старо е толкова

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
6 мнения
• Страница 1 от 1