Здравейте
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Здравейте
здравейет на всичи
от няколко дена и аз сам горд собственик на БМВ
много му се радвам ...
само дето имам малко проблеми ... и ако някой може да ме насочи кое какво и т.н. да гледам ще е хубаво ... на тема коли сам лаик ...
колата е 316и 94-та казаха ми че е с верига а не с ремък
с два еърбега и само люка ми е ел ...
сега за проблемите
като покарам повечко и от двигателя почва да се чува свирещ металически шум
когато я карам в некви нормални обороти и не тормозя двигателя се чува
ако обаче мина на висока за скоростта предвка и измъчвам двигателя не се чува но като дигне скоростта и пак почва да се чува ...
като почне да се чува ако изгася и пак запаля ... не се чува като измине некво разстояние и пак се появява ...
другото е смешно ама ме нерви и да си питам ...
ел люка ... паля няма никой покарам 10-тина мин и сичко е ок отварям си затварям си ... няма проблем ... изгася ли колата и да запаля отново и няма затваряне отваряне ... и след 10-тина мин. пак си работи ?!
стоповете... онзи ден проверявах светлините бачкаха тук там ...
сега обаче люка се оправи действа винаги ама пък светлините като натисна спирачка никви ги нема ...
да нещо някъде по ел инсталацията да е закъсано и да се търкат кабел в кабел и да откача?
благодаря за вниманието !:)

от няколко дена и аз сам горд собственик на БМВ

само дето имам малко проблеми ... и ако някой може да ме насочи кое какво и т.н. да гледам ще е хубаво ... на тема коли сам лаик ...
колата е 316и 94-та казаха ми че е с верига а не с ремък
с два еърбега и само люка ми е ел ...
сега за проблемите
като покарам повечко и от двигателя почва да се чува свирещ металически шум
когато я карам в некви нормални обороти и не тормозя двигателя се чува
ако обаче мина на висока за скоростта предвка и измъчвам двигателя не се чува но като дигне скоростта и пак почва да се чува ...
като почне да се чува ако изгася и пак запаля ... не се чува като измине некво разстояние и пак се появява ...
другото е смешно ама ме нерви и да си питам ...
ел люка ... паля няма никой покарам 10-тина мин и сичко е ок отварям си затварям си ... няма проблем ... изгася ли колата и да запаля отново и няма затваряне отваряне ... и след 10-тина мин. пак си работи ?!

стоповете... онзи ден проверявах светлините бачкаха тук там ...
сега обаче люка се оправи действа винаги ама пък светлините като натисна спирачка никви ги нема ...
да нещо някъде по ел инсталацията да е закъсано и да се търкат кабел в кабел и да откача?
благодаря за вниманието !:)
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Честито, със здраве да си я търкаляш;) Ето една тема в която има изписано доста по въпроса с шибидаха:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=34621&highlight=%F8%E8%E1%E8%E4%E0%F5+%EE%F2%E2%E0%F0%FF
Форума има доста добра търсачка, ползвай я, много полезни неща открива;) Това дето ти се чува от двигателя както го обясняваш може да е лагер, ама нека по разбиращите се изкажат
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=34621&highlight=%F8%E8%E1%E8%E4%E0%F5+%EE%F2%E2%E0%F0%FF
Форума има доста добра търсачка, ползвай я, много полезни неща открива;) Това дето ти се чува от двигателя както го обясняваш може да е лагер, ама нека по разбиращите се изкажат

- a4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318TDS Touring `96 г.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Това металическо свирене от мотора ми звучи като верига за смяна - към 300 лв с обтегачите и труда - потърси, има писано във форума. Проблема с шибидаха е като да се ебава комфорт-модул, но ти почти сигурно нямаш, така че последвай съвета на колегите. Успех с ремонтите и много безаварийни километри!
Never mistake motion for action...
мерси на всички за пожеланията
малко се забавих с отговора ама не слизам от колата освен да ходя на работа и да спа
и неам много време
взех я тук от Стара Загора цена 6500
и супер здрава ... освен некви дребни глупости лампички за смяна малко контактен спрей тук там
сега малко скоростомера се ебава
ама не е болка
иначе сичко скъпо е здраво
а относно "и както се казва таз година 16-ка до година 20-ка"
исках да си зема 20-ка ... ама реших че догодина ко влезнем в евросъюза
и нема мито
ше си зема
но тоз автомобил ме кефи супер мноо
макар и със слаб двиг. 

малко се забавих с отговора ама не слизам от колата освен да ходя на работа и да спа

взех я тук от Стара Загора цена 6500
и супер здрава ... освен некви дребни глупости лампички за смяна малко контактен спрей тук там

сега малко скоростомера се ебава

иначе сичко скъпо е здраво

а относно "и както се казва таз година 16-ка до година 20-ка"
исках да си зема 20-ка ... ама реших че догодина ко влезнем в евросъюза

но тоз автомобил ме кефи супер мноо

- Yojimbo
- кандидат ентусиаст
-
Градски
, ЧЕСТИТО за мащината!!! Мноооого км. и никакви кахъри!!! Колкото до стоповете виж си стоп-машинката, която е на педала. Моята я сменях преди 2 седмици и сега съм светнал отвсякъде 

Колкото повече, толкова повече.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
За люка мисля че проблемът е от комфорт релето.Имаш ли ел. стъкла,защото
ако имаш и те трябва да гаснат по описания начин.
Ето и темата по въпроса
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... sc&start=0
ако имаш и те трябва да гаснат по описания начин.
Ето и темата по въпроса

15 мнения
• Страница 1 от 1