Проблем с багажника
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с багажника
Здр. колеги.
Нещо ми става на багажника на колата. Не ще да се отключи
. Вратите ми се отключват, а багажника неще. (нито с ключ, нито с дистанц.
) Ако някой е имал същия проблем, моля да сподели, за да мога да го отворя. 

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Често се прекъсва кабела който върви под капака на багайника и не иска да се отключва с централното. Но тогава поне с ключа се отваря. 

- XaMaB
- ентусиаст
-
Здеавейте колеги. Да ви разправям кво ми се случи.
Днес реших сам да пробвам да си отключа багажника. 30 мин. въртях ключа наляво-надясно и взе та се отключи
. Запалих колата и тръгнах щастлив към най-близката бензиностанция да напълна ботилката с газ, понеже преди това не можех, защото дюзата през която се пални газта ми е вътре в багажника. Паркирам аз до колонката и познайте кво стана........ Багажника пак се заклячил и неще да се отвори.
Потънах в дън земя.
Работника на бензиностанцията ме погледна сякаш съм я крал тази кола. Качих се отново в колата и я преместих на другата колонка(златна) с бензина
.
Доста ми изпразни джоба.(в сравнение с газта)
Утре съм решил да я закарам при ключар и да я изкорми тая ключалка.

Днес реших сам да пробвам да си отключа багажника. 30 мин. въртях ключа наляво-надясно и взе та се отключи

Утре съм решил да я закарам при ключар и да я изкорми тая ключалка.

- XaMaB
- ентусиаст
-
Ама що не каза по-рано за газта?
Просто имаш много темпераментна кола. Иска да я караш на бензин и затова се опъва багажника
Просто имаш много темпераментна кола. Иска да я караш на бензин и затова се опъва багажника

Аз имах подобен проблем. Машинката на централното ми се ебаваше а понеже е с централно и ключалката не беше използвана никога та тя също заяждаше. Като отидох на ключар и той ми каза: "да пирво да си поиграя с ключа пък ако не става после ще пробивам". Стана и машинката проработи, но докато си намеря мина време. Имах и същата случка само че не се отвори пред полицаи и точно когато започна "акция респект" (да видите тогава как те гледат).
Та моето решение, купих си машинка втора ръка от арабите и всичко е ОК (освен това че размазах колата
)
Та моето решение, купих си машинка втора ръка от арабите и всичко е ОК (освен това че размазах колата

10 мнения
• Страница 1 от 1