За фенове на М-42
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- KUPETO
- кандидат ентусиаст
-
За фенове на М-42
Интересно ми стана като четох способностите на вашите коли,кой колко вдигал кой как се изтрелвал!
И така кой ще ме посъветва какво да направя с моя двигател,дали да сложа чип или нещо подобно,явно всеки нещо е пипал по мотора защото да си призная моята кола изкл. на 215 а пък някой от вас имаше пост как е развил 240 км/ч без проблем
Имам приятел(майстор) който да ви кажа е много добър/признат/ но просто не разполага с техника и там ние проблема
Защото преди два месеца когато разцепих 325-цата се надъха да бъзикне валовете ми(нали са с раздвижни шайби) но нямаше голям ефект заради липста на програма за М-42
Благодаря предварително
И така кой ще ме посъветва какво да направя с моя двигател,дали да сложа чип или нещо подобно,явно всеки нещо е пипал по мотора защото да си призная моята кола изкл. на 215 а пък някой от вас имаше пост как е развил 240 км/ч без проблем

Имам приятел(майстор) който да ви кажа е много добър/признат/ но просто не разполага с техника и там ние проблема

Благодаря предварително

Последна промяна KUPETO на 05 Авг 2003, 18:27, променена общо 1 път
Пътят към АДА е обсипан с добри намерения!
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: За разбирачи на М-42
KUPETO написа:Интересно ми стана като четох способностите на вашите коли,кой колко вдигал кой как се изтрелвал!
И така кой ще ме посъветва какво да направя с моя двигател,дали да сложа чип или нещо подобно,явно всеки нещо е пипал по мотора защото да си призная моята кола изкл. на 215 а пък някой от вас имаше пост как е развил 240 км/ч без проблем![]()
Имам приятел(майстор) който да ви кажа е много добър/признат/ но просто не разполага с техника и там ние проблемаЗащото преди два месеца когато разцепих 325-цата се надъха да бъзикне валовете ми(нали са с раздвижни шайби) но нямаше голям ефект заради липста на програма за М-42
![]()
Благодаря предварително
Сложи си чип и после ще говорим ако няма6 от каде аз мога да ти намеря
- KUPETO
- кандидат ентусиаст
-
ludiagsm написа:KUPETO написа:Интересно ми стана като четох способностите на вашите коли,кой колко вдигал кой как се изтрелвал!
И така кой ще ме посъветва какво да направя с моя двигател,дали да сложа чип или нещо подобно,явно всеки нещо е пипал по мотора защото да си призная моята кола изкл. на 215 а пък някой от вас имаше пост как е развил 240 км/ч без проблем![]()
Имам приятел(майстор) който да ви кажа е много добър/признат/ но просто не разполага с техника и там ние проблемаЗащото преди два месеца когато разцепих 325-цата се надъха да бъзикне валовете ми(нали са с раздвижни шайби) но нямаше голям ефект заради липста на програма за М-42
![]()
Благодаря предварително
Сложи си чип и после ще говорим ако няма6 от каде аз мога да ти намеря
kaкъв по точно и къде,ще го сложа

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
звънни ми наи добре че не ми се пи6е 0887919996 Иво
- KUPETO
- кандидат ентусиаст
-
Днеска се разделих с моето купе(продадахго),купи го мазен циганин и цял ден обикаля града доволен от живота!
Честно да ви кажа мъчно ми е но парите са си пари,нито се пазареше нито прави номера(е такива ги харесвам) пита колко и каза изчакай да я види ЖАНЪТА и да ти давам парата
Ще си купя пак БМВ ама ще гледам да е Е-46
Но ще остана във Форума нищо че за в момента не притежам БМВ
Честно да ви кажа мъчно ми е но парите са си пари,нито се пазареше нито прави номера(е такива ги харесвам) пита колко и каза изчакай да я види ЖАНЪТА и да ти давам парата

Ще си купя пак БМВ ама ще гледам да е Е-46

Но ще остана във Форума нищо че за в момента не притежам БМВ

5 мнения
• Страница 1 от 1