Проблем с климатроника
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
- IVAN BAVARETZA
- Потребител
-
Виж дали ти се върти перката? защото в 90% от случайте от там идват всички беди,и мисля че и компресора нещо не ти е наред, най добре иди на майстор,защото изгърми ли ти компресора доста солено ще ти излезе.Не включвай климата в това състояние 

Искаш ли бърза кола вземи си БМВ!
ха... карам онзи ден, тъкмо се постопли и си викам дойде време за климатроника. Пускам, работи, но след известно време стрелката задмина средата на термодатчика. Беше посредата на червената зона и средната чертичка. Спра ли Климатроника, стрелката постепенно спада и застава на средата на 12 ч. Миналата година нямах подобен проблем, термостата е сменен ... би трябвало да е по-добре , знам ли .
Някой да има предложение кое не е в ред.
Някой да има предложение кое не е в ред.
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.
Евала форума !!!
Евала на форума. Днес смених прословутото кондензаторче и климата работи без грешка. BTW смених и филтъра и сега духа два пъти по-яко.
LACK OF CHARISMA CAN BE FATAL
pif79 написа:Браво, честито
Ама я кажи къде я свърши тая хубава работа и колко пари ти взеха, че и аз трябва да го направя най-накрая
БТВ, от София съм
В София нз. Тук ми излезе 20 лв. при един майстор по ел. инсталациите. Разпечатах му темата със снимките и всичко мина рутинно.
LACK OF CHARISMA CAN BE FATAL
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2