Ръжда

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Ръжда

Мнение от prosto_pi4 » 22 Мар 2006, 18:50

Имам проблем с задните калниците.Значи един път ги боядисах ве4е , но ръждата пак изби . Та въпроса ми е мога ли да ги оправя по някакъв начин без да ги сменям и ако неможе откаде мога да си намеря нови вежди за калниците или нови калници .
Умното си е умно .В кенефа да го затвориш - лафка ще отвори!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 22 Мар 2006, 19:12

за да ръждясват значи са ремонтирани ,инак купето на Е36 много трудно хваща ръжда от самосебе си .. нови само от морга ,инак са ментета и пак ще ръждясат.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 22 Мар 2006, 19:19

Ти си сигурно единственият човек, който казва че му е изгнила Е36-цата. :confused:

Моето мнение е вместо да се занимаваш с оправяне на калници или поставяне на вежди, да си купиш 2 калника и да ги смениш. Така твоя проблем може би ще изчезне, зависи какви калници вземеш. Но да ги оправяш и да слагаш вежди някакви няма смисъл-все пак караш БМВ.

Успех :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от prosto_pi4 » 22 Мар 2006, 20:00

WilliamsF1Team написа:Ти си сигурно единственият човек, който казва че му е изгнила Е36-цата. :confused:

Моето мнение е вместо да се занимаваш с оправяне на калници или поставяне на вежди, да си купиш 2 калника и да ги смениш. Така твоя проблем може би ще изчезне, зависи какви калници вземеш. Но да ги оправяш и да слагаш вежди някакви няма смисъл-все пак караш БМВ.

Успех :yes:

Еми да попринцип не се оплаквам от купето на колата но задните калници са сменяни и кой знае кви ментета са сложили и аз си мислех че ще е по -лесно да сменя направо целия калник .
Умното си е умно .В кенефа да го затвориш - лафка ще отвори!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavareza » 22 Мар 2006, 20:11

За да са сменяни, значи има причина, а аз не мога да се сетя за друга, освен че колата е блъскана отзад и то не слабо. Иначе купето на Е36 е железно в това отношение. Вземи си калници от автоморга.
Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 22 Мар 2006, 20:27

prosto_pi4 написа:
WilliamsF1Team написа:Ти си сигурно единственият човек, който казва че му е изгнила Е36-цата. :confused:

Не е така днеска водих на монтиор една която исках да си купя беше много направена със спортно гърне remus,лети джанти 16 цола+старите 4 гуми с ор. джанти,салон,музика,газ-бензин,маска за фаровете,заден споилер и т.н.
като я закарах гледам калниците загнили като я вдигнаха,отдолу имаше шарнири за смяна сичките,накраиници,ремък и още сума неща пича ми я даваше за 4800 ама като видях колко неща изскочиха на първо време ми се зави свят към 500лв.
едната задна гума щеше да му падне направо

на всичкото отгоре VIN номера беше махнат от коланите което е доста съмнително...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 23 Мар 2006, 11:34

Alexi написа:инак са ментета и пак ще ръждясат.

Дали ще ръждяса един калник (или каквато и да е друга ламарина)
не зависи от това дали е "менте" или "оригинална" !
Значение има, начина по който е подготвена за боядисване и дали е боядисана както трябва.
Освен боядисването най-голямо значение има конструкцията на колата,
но това е съвсем различна тема, тук говорим за Е36 !

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 23 Мар 2006, 11:48

DroW написа:...на всичкото отгоре VIN номера беше махнат от коланите което е доста съмнително...

Ма ВИН-а не седи на коланите... :shock: Там пише датата на производство на коланите, но не и
на автомобила. Номера на рамата го има и на табелка до бомбето от пасажерската страна. Записваш,
слагаш го в някой ВИН-декодер и виждаш кога е произведен съответният автомобил. ;)
Изображение
Driver's Racing Team

Назад към E36