Цена на настройка в Камор

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 550d xdrive

Цена на настройка в Камор

Мнение от petio » 07 Сеп 2005, 11:19

Здравейте, та мисълта ми е някой с дизелак като моя да ми подшушне с колко имат намерение да ме одрънкат в Камор-а за една профилактика и настройка на дизела, че нещо почва да попушва и не ме кефи като мощност. Пак и на студено нещо странно се тресе, абе баш кат дизел.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от petio » 12 Окт 2005, 15:25

Добрее, вчера ходих да проверя лично, защото стана много дразнещо да пуши и трака кат трактор. Вкараха я момчетата и излиза по едно време приемчика и вика всичко механично е ОК само имаш натрупани грешки във всички електронни модули. Изчистиха ги и всичко сега е ОК. Не пуши (много :mhihi: ). И върви що годе добре. Пича ми каза че е карал и други 318 тдс, и тази за такава доста добре върви, просто вика повече не може:)). Та 51, 80лв. за половин час и бегай :)).

кандидат ентусиаст
Аватар

въпросче

Мнение от BateValcho » 16 Фев 2006, 23:09

Значи ли това, че си доволен от Камор? Аз също мислех да си проверя компютъра.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от petio » 17 Фев 2006, 14:13

Да, бива ги момчетата. Пък и съм сигурен, че колата е в сигурни ръце. Като ходих в Дару за стъклото дет ми го счупиха (предно ляво) и тия не са ми изчистили хубаво уплътнението и скърца, изглежда и водачите са на това дередже и са счупили всички щипки на врата и кората ми в момента зее и поскърцва. Неграмотници за 300 лв.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BateValcho » 13 Мар 2006, 17:18

И аз ходих в Камор на диагностика и чистене на грешки. Общо взето съм доволен. Само дето минах с малко повече - 78 кинта. Диагностика на двигател, електроника, зануляване на ойл-сервиза и чистене на грешки. А грешки е имало само на въздушната възглавница, но това си го знаех, стар проблем, който отдавна оправих.

Назад към E36