няколко въпроса относно 318 тдс
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- ivanov_tds
- кандидат ентусиаст
-
няколко въпроса относно 318 тдс
Здравейте колеги искам да питам :
1-какви са тия кабели дето ми влизат в картера
2-имам проблем с хидравликата на колата почна отначало да отказва за момент ама по-малко по-малко и вече въобще не работи има масло в казанчето отначало като отказа при 3000 оборота се чуваше свирене всесе едно свири предпазен клапан а сега нищто не се чува ама е като камаз без хидравлика за мен не е проблем ама за жената.
ако някои има схеми,снимки или някакво инфо как се ремонтира да пише. Мерси предварително.
1-какви са тия кабели дето ми влизат в картера
2-имам проблем с хидравликата на колата почна отначало да отказва за момент ама по-малко по-малко и вече въобще не работи има масло в казанчето отначало като отказа при 3000 оборота се чуваше свирене всесе едно свири предпазен клапан а сега нищто не се чува ама е като камаз без хидравлика за мен не е проблем ама за жената.
ако някои има схеми,снимки или някакво инфо как се ремонтира да пише. Мерси предварително.
- tuningfena
- ентусиаст
-
- Кара: е30-327 . е30-320
- Мечтае да кара: bmw 327i turbo
- Детайли за колата: BMW 327 i
Re: няколко въпроса относно 318 тдс
след такова свирене погледна ли ремъка на хидравликата как е и дали е там , или лагера на колелото на хидравликата да не е блокирал , за кабелите да не са за датчика на маслото 

- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
виж ремаците както тие казал колегата 

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Кабелите директно в картера ли влизат
А за хидравликата най вероятно ти е заминала хидр. помпа

- ivanov_tds
- кандидат ентусиаст
-
S7 написа:Кабелите директно в картера ли влизат![]()
ами да кабелите са отдолу на картера има и някакви болчета около тях ама дирекктно влизат
а хидравликата отначало почна за момент отказва и се опрая и така няколко дена и накрая замина тотално ,а докато свиреше ремъка на 3000 оборота за малко олекваше волана ама вече нищо направо ЮМЗ
- S7
- старши ентусиаст
-
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CC51&mospid=47440&btnr=11_1442&hg=11&fg=10
Я виж тука има ли ги тези кабели къде влизат.
Я виж тука има ли ги тези кабели къде влизат.
- ivanov_tds
- кандидат ентусиаст
-
това дето е очертано мисля че е
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- mgate
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318тдс комби
провери дали имаш течност в казанчето ,напълни го почти догоре развърти го на-ляво и дясно и виж дали ще се пооправи ,след това виж дали нямаш теч на червена течност от някъде и ако това не проработи значи ти е блокирал клапана на хидравличната помпа 

- ivanov_tds
- кандидат ентусиаст
-
mgate написа:провери дали имаш течност в казанчето ,напълни го почти догоре развърти го на-ляво и дясно и виж дали ще се пооправи ,след това виж дали нямаш теч на червена течност от някъде и ако това не проработи значи ти е блокирал клапана на хидравличната помпа
а каде се намира тоя клапан и може ли да се смени или оправи? а течност в казанчето има даже над максимума течове няма от никаде маслото е ATF и аз това се чудя да няма някаде запъшено или нещо блокирало. сменял сум единия маркуч от помпата до радиаторчето но не е оригинален а хидравличен маркъч за високо налягане дето ги слагат по камионите,защото не намерих никаде по магазините.
- mgate
- младши ентусиаст
-
ivanov_tds написа:mgate написа:провери дали имаш течност в казанчето ,напълни го почти догоре развърти го на-ляво и дясно и виж дали ще се пооправи ,след това виж дали нямаш теч на червена течност от някъде и ако това не проработи значи ти е блокирал клапана на хидравличната помпа
а каде се намира тоя клапан и може ли да се смени или оправи? а течност в казанчето има даже над максимума течове няма от никаде маслото е ATF и аз това се чудя да няма някаде запъшено или нещо блокирало. сменял сум единия маркуч от помпата до радиаторчето но не е оригинален а хидравличен маркъч за високо налягане дето ги слагат по камионите,защото не намерих никаде по магазините.
този маркуч съм го сменял и аз ,а клапана е в самата хидравлична помпа
- ivanov_tds
- кандидат ентусиаст
-
mgate написа:ivanov_tds написа:mgate написа:провери дали имаш течност в казанчето ,напълни го почти догоре развърти го на-ляво и дясно и виж дали ще се пооправи ,след това виж дали нямаш теч на червена течност от някъде и ако това не проработи значи ти е блокирал клапана на хидравличната помпа
този маркуч съм го сменял и аз ,а клапана е в самата хидравлична помпа
което ще рече смяна с нова или може да се бръкне вътре
- ivanov_tds
- кандидат ентусиаст
-
ivanov_tds написа:това дето е очертано мисля че е
това ако е за маслото на таблото не ми е светвала лампа като намлее щото имам теч на масло някаде по мотора и на 5000 доливам 1 литър
- S7
- старши ентусиаст
-
Виж от каде ти е теча първо,това очертаното е някъв датчик за нивото на маслото,поне така пише в сайта.
- mgate
- младши ентусиаст
-
15 мнения
• Страница 1 от 1