Зумер E36 Compact
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Graphite
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Compact E36 Individual
Зумер E36 Compact
Колеги къде се намира този Зумер ? От бая време ме мъчи някаква отечка, оставя ли колата 2 - 3 дни да не я карам и акумулатора пада. Доста се рових и до никъде не стигам. Сега търся глупавия Зумер дали не е от него проблема ....
Идеята е че Зумера ми не работи?възможно ли е да нямам принципно? Друго нещо което ми прави впечатление е че при вкл. на първа степен на светлините - т.е на Габарити осветлението по таблото и останалите джунджории в колата не се вкл. Т.е трябва да съм на Къси за да имам осветление на таблото? И за това се замислих ако съм имал зумер който е дал някаква грешка/скапал се е. дали не може той да е проблемния ?
Търсих подобни теми но не намерих. Мерси предварително
Идеята е че Зумера ми не работи?възможно ли е да нямам принципно? Друго нещо което ми прави впечатление е че при вкл. на първа степен на светлините - т.е на Габарити осветлението по таблото и останалите джунджории в колата не се вкл. Т.е трябва да съм на Къси за да имам осветление на таблото? И за това се замислих ако съм имал зумер който е дал някаква грешка/скапал се е. дали не може той да е проблемния ?
Търсих подобни теми но не намерих. Мерси предварително

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: Зумер E36 Compact
Без да включвате нищо каква отечка ти дава,махни ключа за габарита и късите и мерете пак.Лампата в багажника изключва ли се като затвориш капака-това може да го видиш като махнеш кората отзад или бутнеш облегалката към предната седалка.Ако имаш ЦД с падащ панел го свали и вижте и без него,аз на моя Пайнер ми дърпаше повече от всичко останало в покой и се наложи да го преправям като дам на контакт тогава да идва ток към него.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
2 мнения
• Страница 1 от 1