Какво ще ми препоръчате за тази програма
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
Какво ще ми препоръчате за тази програма
Здравейте,решил съм си да закупя програма за диагностика не само на проблеми като цяло за цялата кола но се колебая каква програма да закупя,търсих и като функции ми допадна тази за момента
Ако има някои които я има ако може да каже по-подробна информация за нея.
http://tools4pro.co.uk/professional-car ... egory_id=0
Но доколкото прочетох била само за бмв,а мен ми трябва да става за всички видове автомобили,дори и за колелата
Търсих но не открих къде да пусна темата,ако има нещо модераторите да я преместят на местото и.
Благодаря предварително !
Ако има някои които я има ако може да каже по-подробна информация за нея.
http://tools4pro.co.uk/professional-car ... egory_id=0
Но доколкото прочетох била само за бмв,а мен ми трябва да става за всички видове автомобили,дори и за колелата

Търсих но не открих къде да пусна темата,ако има нещо модераторите да я преместят на местото и.
Благодаря предварително !
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Re: Какво ще ми препоръчате за тази програма
За каква кола мислиш да го ползваш.Ако искаш за повечето модели бмв да използваш уреда то не е един комплект.Четеш комплекта за кои модели на бмв става че да не си имаш излишен комплект.А това за което точно питаш за всички автомобили ... си е цял сервиз от модули кабели и прочие и цената е с 4 цифри
иначе E36 Car Soft 6.5 и OBD1 модулите.

Програмите, за които е дадения в линка ти интерфейс са ГТ1 и ИНПА.
ГТ1 е много добър за програмиране, отключване на екстри и т.н. Естествено и за диагностика е добър, но в сравнение с ИНПА е малко по-бавен, затова като става дума за диагностика аз лично бих ползвал инпа. Иначе това са програмите, които ползват в БМВ. Много богати са на функции и възможности, изобщо не може да се сравняват непрофесионалните, евтини комплекти за диагностика като Карсофт и т.н.
За GT1 и Инпа обаче има много по-евтин вариант, който върши идеална работа и то не само за ОБД2 колите (говоря за диагностика и програмиране), а за всички БМВ-та от 88 до 2004-05 или когато там започват оптичните кабели.
И въпросния вариант е за 300лв.
ГТ1 е много добър за програмиране, отключване на екстри и т.н. Естествено и за диагностика е добър, но в сравнение с ИНПА е малко по-бавен, затова като става дума за диагностика аз лично бих ползвал инпа. Иначе това са програмите, които ползват в БМВ. Много богати са на функции и възможности, изобщо не може да се сравняват непрофесионалните, евтини комплекти за диагностика като Карсофт и т.н.
За GT1 и Инпа обаче има много по-евтин вариант, който върши идеална работа и то не само за ОБД2 колите (говоря за диагностика и програмиране), а за всички БМВ-та от 88 до 2004-05 или когато там започват оптичните кабели.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
PeReZ написа: За GT1 и Инпа обаче има много по-евтин вариант, който върши идеална работа и то не само за ОБД2 колите (говоря за диагностика и програмиране), а за всички БМВ-та от 88 до 2004-05 или когато там започват оптичните кабели.
и той е ... ?
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
ADS интерфейс за ИНПА , после с виртуална машина се пуска ДИС.
Ма четенето е много трудно да му се невиди
Има тема в Е46 радела в която всичко е разисквано много кратно кое как става за кои модели какво е нужно и тн.
Четете там и ако има нещо питайте там, не е нужно да се пише ракъсано едно и също по 100 пъти.
viewtopic.php?f=34&t=131937
Ма четенето е много трудно да му се невиди

Има тема в Е46 радела в която всичко е разисквано много кратно кое как става за кои модели какво е нужно и тн.
Четете там и ако има нещо питайте там, не е нужно да се пише ракъсано едно и също по 100 пъти.

viewtopic.php?f=34&t=131937

5 мнения
• Страница 1 от 1