проблем с мигачите
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- bobiblagov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d и е36
проблем с мигачите
Колеги имам проблем с мигачите вчера от един пат изчезнаха.значи аз парво бях пуснал аварийните и като ги изключих от тогава спряха да работат. днес смених релето и клуча на аварийните и пак не работат. колата е 316i 92г. може ли някои да ми каже от какво може да е, че без мигачи не може да се кара. Благодаря предварително и Весели празници.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- bobiblagov
- кандидат ентусиаст
-
Re: проблем с мигачите
работя на 100% колега идва ми на мисал да не е от лоста за мигачите ти кво ше кажеш
- bobiblagov
- кандидат ентусиаст
-
значи колеги всичко сам проверил само не и лоста за мигачите ако имам утре време ще ги погледна и тях.
- hapolini
- Потребител
-
- Кара: САМО БМВ
- Мечтае да кара: САМО БМВ
- Детайли за колата: Е36 318 is coupe надпис 328 ;)
Колега понапръскай ги с контактен спрей и вий как ще е!!!Успех!!! 

- ivan_dalaverata1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320i Vanos
- Мечтае да кара: BMW e36 325i Vanos
- metodi80
- старши ентусиаст
-
bobiblagov написа:Колеги имам проблем с мигачите вчера от един пат изчезнаха.значи аз парво бях пуснал аварийните и като ги изключих от тогава спряха да работат. днес смених релето и клуча на аварийните и пак не работат. колата е 316i 92г. може ли някои да ми каже от какво може да е, че без мигачи не може да се кара. Благодаря предварително и Весели празници.
Щом й като включваш аварийни пак нямаш мигачи , значи проблема не е в лостчето ! Не го бутай , няма смисъл ... Провери си предпазители 34 , 23 . Ти казваш , че си сменл релето , но аз съм сигурен , че проблема ти е в него ... Или самото реле (дори другото , което си сменил ) е скапано или не достига напрежение до него (провери дали на 6-ти пин на гнездото на релето пристига напржеение , то се подава от предпазител 34). Провери дали на 8-ми пин на гнездото на релето имаш маса ... , там е масата на релето , възможно е да ти пропада масата ... Това е ...
8 мнения
• Страница 1 от 1