странен шум при ниски обороти и при включване на мигачи
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- nikolay_pz
- кандидат ентусиаст
-
странен шум при ниски обороти и при включване на мигачи
Колеги, имам много изнервящ проблем! Когато колата работи на място или оборотите са под 1000 се чува едно щракане което продалжава докато не вдигне оборотите. Същия този гаден шум го има и когато включа мигач (независимо ляв, десен , аварийни). Някакво реле е според мен но не знам къде да го търся - шумът идва от таблото! Сменях релетата при бошоните но резултат няма. На скоро ми падна акомулатора и същото това щракане се чува, но в пъти повече. Моля за помощ, че адски много ме изнервя. То не стига че двигателя е м40 и си шуми достатъчно ами и това.... 

Re: странен шум при ниски обороти и при включване на мигачи
Колега мисля ,че го имам същия проблем , като откачих таблото ичезна , после се появи пак и щрака на включени мигачи . Наскоро ми умря акумулатора и си купих нов и шума изчезна .Фаровете и те прекъсваха и те се оправиха . Аз си го обяснявам с по-слаб ток в акумулатора.
- nikolay_pz
- кандидат ентусиаст
-
сложих нов акомулатор но проблема си остана... е намали се съвсем леко, но пак е дразнещо... Никой ли не предполага къде да го търся това реле което чатка така здраво?
- ivan_dalaverata1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320i Vanos
- Мечтае да кара: BMW e36 325i Vanos
- nikolay_pz
- кандидат ентусиаст
-
ами не знам колега , но когато колата работи на ниски (около 700-800) фаровете светят по слабо- не мисля че е нормално това за кола. Това ме кара да мисля, че е някое реле през което минава тока за зареждането на акомулатора или нещо от тоя сорт. Ако има някой запознат с инсталацията на Е36 да помага, че аз нищо не разбирам
Дори като закарах колата в сервиз не знаеха какво е това

5 мнения
• Страница 1 от 1