проблем след смяна на стоповете
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
проблем след смяна на стоповете
здравеите колеги колата е купе след като и смених стоповете от англичанка. на борда ми изписва 4е не ми светят спирачките. и има проблем с задните светлини. а всичко си работи има малка разлика на буксата на самия стоп празното крачe e на различно място
- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 Turbo
Re: проблем след смяна на стоповете
Наскоро имаше тема за резлики в стоповете...нещо с буксите.
Ако искаш потърси.
Ако искаш потърси.

- ivan_dalaverata1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320i Vanos
- Мечтае да кара: BMW e36 325i Vanos
Колега мерси за темата че и ас си тарса стопове че моите са за смяна да знам че от англичанка да не зимам
ако отговарят кра4етата няма да има проблем незнам защто има разлика на някои. а стоповете си светят няма ништо изгоряло
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Това, че са от англичанка няма ама абсолютно нищо общо... има значение каква е ел. инсталацията и дали си с 4ц или 6ц кола... аз преди време си взех стопове от Германия и на моят iS не ми светеше десният стоп... просто не светваше светлината.. сложих ги на колата на един френд с 320-ка и хоп - светнааа....
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
разлики има и имаш две решения:
1. рзместване на пиновете на буксата ( което не е много ясно как да стане.. трябва някакви схеми и тн)
2. разменяш шините на самия стоп. и по точно само една част. и всичко си исдва на мястото. ( това са тези метални писти където са свързани с буксата. аз така преработих единия си стоп преди време. бях с модел от М3 и не ми светеше
левия.. разнитих шината от моя стар стоп и я сложих на новия, после с поялник пипаш на отворите на ламаринките за да разтопи малко пласмасата и да я захване и си ок
1. рзместване на пиновете на буксата ( което не е много ясно как да стане.. трябва някакви схеми и тн)
2. разменяш шините на самия стоп. и по точно само една част. и всичко си исдва на мястото. ( това са тези метални писти където са свързани с буксата. аз така преработих единия си стоп преди време. бях с модел от М3 и не ми светеше
левия.. разнитих шината от моя стар стоп и я сложих на новия, после с поялник пипаш на отворите на ламаринките за да разтопи малко пласмасата и да я захване и си ок
днеска мерих ме с ел техник тоците идват вси4ко излиза вси4ко свети но проблема е 4е някои крушки правеха проблем заменихме ги с нови и вси4ко е ок . каза ми 4е като остареят крушките там нещто си се променяло мерси на вси4ки колеги 

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
стоповете на кола с борд и кола без борд са различни, но не знам точно каква е разликата, мисля, че с борда има жичка в повече, която липсва на тези без борд

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

10 мнения
• Страница 1 от 1