Осветление Багажник Компакт
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Graphite
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Compact E36 Individual
Осветление Багажник Компакт
Колеги, пускам нова тема защото търсих из търсачката но не намерих точно това което ме интересува. Ще се радвам ако някой ме насочи към такава тема ако има. А моя въпрос е : Каква е схемата на осветлението в Багажника на Компакта - има плафон като се поровя на пистите на "стопа" има +12 но няма маса. Бутончето което е на багажника не е масово а си е чист прекъсвач, който нямам представа как да проверя дали работи? Та Има ли някой подобен проблем и решение съответно ? как да ми проработи лампата в багажника (тя си работи) и другото което е Компакт имат ли проблем със Кабелите към багажника както Седаните? защото ако го имат четох че има случай там да окъсява точно масовия проводник?

- ivan_dalaverata1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320i Vanos
- Мечтае да кара: BMW e36 325i Vanos
Re: Осветление Багажник Компакт
Колега варжи мо постоянен +12 и масатая направи на прекасвача ботончето и си готов
- ognyan 74
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i; Е36 318i
Към плафона трябва да отива директен плюс, а минуса се прекъсва от бутончето на багажника. Ако имаш плюс на плафона, значи ти се губи масата- бутона или преди него. Ако нямаш плюса търси го по веригата.
???!!!
- BH5482BH
- младши ентусиаст
-
- Кара: с превишена скорост
На мен ми се беше прецакало това копче на багажника и светеше постоянно има една голяма маса долу дето са пистите
- Graphite
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Compact E36 Individual
ами, +12 си има, по едната писта по другата писта която трябва да е Масата няма Никой! Бутончето не мога да го разбера ? ако е прекъсващо на масата трябваше да има само 1 Жица а не 2?
Моя въпрос конкретно е дали да залягам да се ровя из жиците по багажника (защото знам че на седан това прави доста проблеми) или както казва колегата едно бутонче допълнително и Пей сърце
Моя въпрос конкретно е дали да залягам да се ровя из жиците по багажника (защото знам че на седан това прави доста проблеми) или както казва колегата едно бутонче допълнително и Пей сърце

- Zlobil
- младши ентусиаст
-
Graphite написа:ами, +12 си има, по едната писта по другата писта която трябва да е Масата няма Никой! Бутончето не мога да го разбера ? ако е прекъсващо на масата трябваше да има само 1 Жица а не 2?
Жиците може и да са три ама това какво значение има... нямаш ли милтуцет за да измериш дали не ти е прекъсната масата.
Гледам си от Пловдив ако искаш се обади някой ден да го видим.
6 мнения
• Страница 1 от 1