Осветление Багажник Компакт

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Compact E36 Individual

Осветление Багажник Компакт

Мнение от Graphite » 10 Яну 2011, 14:39

Колеги, пускам нова тема защото търсих из търсачката но не намерих точно това което ме интересува. Ще се радвам ако някой ме насочи към такава тема ако има. А моя въпрос е : Каква е схемата на осветлението в Багажника на Компакта - има плафон като се поровя на пистите на "стопа" има +12 но няма маса. Бутончето което е на багажника не е масово а си е чист прекъсвач, който нямам представа как да проверя дали работи? Та Има ли някой подобен проблем и решение съответно ? как да ми проработи лампата в багажника (тя си работи) и другото което е Компакт имат ли проблем със Кабелите към багажника както Седаните? защото ако го имат четох че има случай там да окъсява точно масовия проводник?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 320i Vanos
Мечтае да кара: BMW e36 325i Vanos

Re: Осветление Багажник Компакт

Мнение от ivan_dalaverata1 » 10 Яну 2011, 16:56

Колега варжи мо постоянен +12 и масатая направи на прекасвача ботончето и си готов
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 320i; Е36 318i

Мнение от ognyan 74 » 10 Яну 2011, 22:39

Към плафона трябва да отива директен плюс, а минуса се прекъсва от бутончето на багажника. Ако имаш плюс на плафона, значи ти се губи масата- бутона или преди него. Ако нямаш плюса търси го по веригата.
???!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: с превишена скорост

Мнение от BH5482BH » 10 Яну 2011, 22:49

На мен ми се беше прецакало това копче на багажника и светеше постоянно има една голяма маса долу дето са пистите

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Compact E36 Individual

Мнение от Graphite » 11 Яну 2011, 11:43

ами, +12 си има, по едната писта по другата писта която трябва да е Масата няма Никой! Бутончето не мога да го разбера ? ако е прекъсващо на масата трябваше да има само 1 Жица а не 2?

Моя въпрос конкретно е дали да залягам да се ровя из жиците по багажника (защото знам че на седан това прави доста проблеми) или както казва колегата едно бутонче допълнително и Пей сърце :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zlobil » 11 Яну 2011, 13:28

Graphite написа:ами, +12 си има, по едната писта по другата писта която трябва да е Масата няма Никой! Бутончето не мога да го разбера ? ако е прекъсващо на масата трябваше да има само 1 Жица а не 2?

Моя въпрос конкретно е дали да залягам да се ровя из жиците по багажника (защото знам че на седан това прави доста проблеми) или както казва колегата едно бутонче допълнително и Пей сърце :)

Жиците може и да са три ама това какво значение има... нямаш ли милтуцет за да измериш дали не ти е прекъсната масата.

Гледам си от Пловдив ако искаш се обади някой ден да го видим.

Назад към E36