за ключ моля.благодаря на всички.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- djsancho
-
-
- Кара: Куките да го спират !!!
- Мечтае да кара: G - Power M5 Hurricane Rs
Re: почистване на дюзи на ултразвук

аз ходих при тях и съм мн доволен, за чисенето на дюзите ми взеха 50 лв.

Жената и колата, не си ли въртят г*за - НЕ ГИ ПРИЗНАВАМЕ !!!
благодаря,колега но вече ги почистих.така смених майстора и новия майстор вече се съмнява в компютара.и ми предложи да си намеря друк за проба.ще пиша ако има развитие.
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Пробвай с друг датчик на колянов вал! Много е голяма вероятността да е от него.
- 5ър
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше 520i, 325tds, 323i; сега 528i
- Мечтае да кара: E46 М3CSL
vankatagsi написа:Пробвай с друг датчик на колянов вал! Много е голяма вероятността да е от него.
Ако е заминал този датчик, до колкото знам, би трябвало въобще да не пали. Поне така беше при един седмак с V8 и още едно БМВ(не си спомням какво беше). Някой друг с повече опит да каже.
Still Speedin
- 5ър
- кандидат ентусиаст
-
Пробвайте да разкачите дебитомера и виж тогава как е. Пробвай с друга ламбда сонда или я разкачи за проба. Ако ще търсиш друга сонда, виж дали си с Бош или Сиймен електроника(аз незнам дали има м43 със Сийменс). Проверете кабели, свещи, капачка. Ако имаш катализатор твърде възможно е да е запушен и от там да идва проблема!! И потърси във форума, сигурен съм че имаше много полезни теми - само напиши "загуба мощност или липса мощност" в търсачката, в Е36. Избери да ти ги показва на теми и бързо ще ги прегледаш.
Това са все лесни и евтини проверки и е хубаво да ги изключиш като вариянт. Накрая пробвайте и с друг комп.
Успех!
Това са все лесни и евтини проверки и е хубаво да ги изключиш като вариянт. Накрая пробвайте и с друг комп.
Успех!
Still Speedin
опитах с друк комп ама не отговаряха цифрите по бош.ефект никакъв.
опитахме и с дру дебетомер.пак нищо.
колата пали и работи 5-10 сек. и след това свещите са мокри.възможно ли е компа.да е блокирал в процес на впръскване и затова да прави тези мизерии.помагайте.
опитахме и с дру дебетомер.пак нищо.
колата пали и работи 5-10 сек. и след това свещите са мокри.възможно ли е компа.да е блокирал в процес на впръскване и затова да прави тези мизерии.помагайте.
- nedbmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Е46 facelift
- Мечтае да кара: Е90
- Детайли за колата: E46 318i N42 143h.p.
Премерете с осцилоскоп импулсите на впръскване на дюзите,там ще се разбере дали постоянно ги държи отворени за което се съмнявам щото двигателя изобщо няма да работи просто ,ще се задави веднага и ще угасне.Или пък по вероятно да е много дълъг импулса на отворено състояние.Ако всичко там е в ред сваляш и им правиш проверка, когато са под налягане без да са активирани не трябва да капят,а също когато са активирани не трябва да впръскват остра струя ,която не е във формата на малък разспрашен фино конус.Тая проверка по добре да се прави на стенд ,щото е опасно на колата,може да я запалиш. 

nedbmw написа:Премерете с осцилоскоп импулсите на впръскване на дюзите,там ще се разбере дали постоянно ги държи отворени за което се съмнявам щото двигателя изобщо няма да работи просто ,ще се задави веднага и ще угасне.Или пък по вероятно да е много дълъг импулса на отворено състояние.Ако всичко там е в ред сваляш и им правиш проверка, когато са под налягане без да са активирани не трябва да капят,а също когато са активирани не трябва да впръскват остра струя ,която не е във формата на малък разспрашен фино конус.Тая проверка по добре да се прави на стенд ,щото е опасно на колата,може да я запалиш.
а колега този инпулс колко да впръсква дюзата от компа ли идва ме интересува?
колеги да споделя с вас,оказа се че колата не иска да пали и не работеше от запушен катализатор.това ако някой ми го беше казал нямаше да повярвам.колата седя един месец по сервизи.а то каталикатор.
- 5ър
- кандидат ентусиаст
-
Е! Колега погледни три поста по - нагоре какво съм ти писал. Че съм ти го бил болднал даже, с два удувутелни
. Не четеш май

Still Speedin
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3