проблем с управлението на е36 седан

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: Не мечтае

проблем с управлението на е36 седан

Мнение от BURZ_I_QROSTEN » 04 Яну 2011, 15:27

здравейте колеги,искам да ви попитам ако някой случайно е имал този проблем,или знае какво може да е,да ми каже какво да правя (или каде да ходя). ЗНАЧИ сменях тампоните на носачите,лагерите на главините,и др малки неща.всичко стана ок,НО се появи едно странно тропане отзад отляво,около тампона на амортесиора(и тои е сменен в последствие)но се окза че нещо пак тропа там някаде :dunno:,а преди да сменя тези неща колата не тропаше(просто возеше малко по-твьрдо) А ето и по вяжния проблем според мен- както си карам и изведньж колата сменя посоката си рязко наляво или надясно(все едно 4е правя упражнението с конусите зиг заг) само за момент дрьпва и се оправя,иначе не дьрпа постоянно наляво или надясно :dunno: просто както си кара изведньж сменя посоката наляво дадясно и нищо не било. :bowdown: за сериозни отговори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Re: проблем с управлението на е36 седан

Мнение от Dirty M5 driveR » 04 Яну 2011, 16:32

Върви при някой дето разбира, да огледа всичко. А след това и на реглаж. Дано се оправи проблема.

Потребител
Аватар

Мнение от BURZ_I_QROSTEN » 04 Яну 2011, 17:09

колега то е ясно че на майстор и реглаж ще се ходи,просто искам някой да ме насочи преди да трьгна да гадая и да давам пари!!! мерси все пак че си обарнал внимание :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: се на жена си
Мечтае да кара: нещо с шест дросела

Мнение от mladfen » 04 Яну 2011, 19:39

Какви томпони си сложил отпред - плътни или процепени?
След повече секс се чувстваш далеч по-добре, отколкото след повече алкохол!!!

Потребител
Аватар

Мнение от BURZ_I_QROSTEN » 04 Яну 2011, 23:29

mladfen написа:Какви томпони си сложил отпред - плътни или процепени?

ако говориш за тампоните на задния носач,този който е от кам купето до праговете (не от кам задната броня) имаше някакьв процеп :dunno: незнаех че има два вида.но ако е от тях нали сам сменил и от дясно,което следва че и от дясно трябва да тропа.и мерси за вниманието :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 530I M sport
Мечтае да кара: //M5
Детайли за колата: Saloon Manual Transmission

Мнение от g_dobreff » 05 Яну 2011, 13:39

Колега аз имах същия проблем. Губия управление, когато минеш през неравност с 2те задни гуми едновременно нали??
Ако е така, това е тампон на носач. Те се износват много трудно най вероятно твоите не са сменяни откакто това, което караш е станало кола. Поне с моите беше така.

Потребител
Аватар

Мнение от BURZ_I_QROSTEN » 05 Яну 2011, 15:40

g_dobreff написа:Колега аз имах същия проблем. Губия управление, когато минеш през неравност с 2те задни гуми едновременно нали??
Ако е така, това е тампон на носач. Те се износват много трудно най вероятно твоите не са сменяни откакто това, което караш е станало кола. Поне с моите беше така.

ми колега,не сьм се замислял дали е ставало по неравност с двете гуми едновременно както казваш ти ,но ще опитам.И като се замисля може да е тампон на носач,защото аз не бях само докато го слагаха него,и майсторите гледаха малко гузно(може би не са го набили както трябва)и от там да идва и чукането.ще видя. МЕРСИ за жокера и за вниманието :yes:

Назад към E36